Ελλάδα

Χανιά: Κλείδωσαν τους σκακιστές μέσα στο στάδιο, επειδή τους ξέχασαν

Χανιά: Κλείδωσαν τους σκακιστές μέσα στο στάδιο, επειδή τους ξέχασαν
Κωμικοτραγικές καταστάσεις στα Χανιά με 10 σκακιστές ανάμεσά τους και παιδιά να μένουν κλειδωμένοι στο στάδιο επειδή οι υπάλληλοι τους ξέχασαν και κλείδωσαν τις εγκαταστάσεις

Για γέλια και για κλάματα είναι τα όσα συνέβησαν το Σάββατο το βράδυ στα Χανιά, όταν οι υπάλληλοι του Εθνικού Σταδίου της πόλης, ξέχασαν ότι μέσα βρίσκονταν δέκα σκακιστές και κλείδωσαν τις εγκαταστάσεις …

Ανάμεσα στους 10 εγκλωβισμένους ήταν και ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για σκακιστές που ανήκουν σε σύλλογο που χρησιμοποιεί αίθουσες του σταδίου και όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews.gr αναζήτησαν κάποιον υπάλληλο ή άλλο υπεύθυνο, αλλά διαπίστωσαν πως είχαν αποχωρήσει όλοι κλειδώνοντας όλες τις πόρτες εξόδου από τις εγκαταστάσεις. Τελικά μετά από προσπάθειες επικοινώνησαν με κάποιους και περίμεναν επιστάτη να τους…. «απελευθερώσει», κάτι που έγινε περίπου στις 9 το βράδυ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως την ίδια ώρα η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων ήταν σε ξενοδοχείο της πόλης σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments