Lifestyle

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος – Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος – Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - pavlosstamatopoulos

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ήταν σήμερα Κυριακή 6 Φεβρουαρίου ο Παύλος Σταματόπουλος, ο δημοσιογράφος συμπαραστέκεται στην κουμπάρα του  τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Εκτός της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα Κυριακή 6 Φεβρουαρίου ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν βρέθηκε στην εκπομπή, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην κουμπάρα του  τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία περνάει δύσκολες ώρες, καθώς την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα έχασε τη μητέρα της.

«Καλημέρα! Χαμογέλα και πάλι με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας γιατί αυτές τις δύο μέρες ζούμε εδώ παρέα την πιο δύσκολη στιγμή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ για να την στηρίξουμε γιατί πάνω απ’ όλα ο ένας για τον άλλον.

«Εμείς είμαστε εδώ, να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε παρέα, να προσπαθήσουμε να χαμογελάσουμε»

Και όπως είπα και χθες, σε αυτή εδώ τη δουλειά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτό που μένει. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στη Σίσσυ γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Stamatopoulos 🌍Athens (@pavlosstamatopoulos)

Η Κατερίνα Ζαρίφη στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε εδώ, να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε παρέα, να προσπαθήσουμε να χαμογελάσουμε έστω και λίγο στην πορεία της εκπομπής γιατί δυστυχώς και σήμερα η επικαιρότητα δεν μας αφήνει περιθώρια για χαμόγελα».

Σπαρακτική ανάρτηση

Εκείνο που περισσότερο τρόμαζε και μόνο σαν σκέψη την γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, τελικά συνέβη και όπως αποδείχτηκε, ήταν δυστυχώς αναπόφευκτο! Η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή χθες Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media και ένα πραγματικά σπαρακτικό μήνυμα που συνόδευε με φωτογραφίες.

Το μήνυμά της συγκεκριμένα έγραφε:

“Αντίο μαμά…

Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ’ τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο…  Κοίτα πίσω σου…

Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. 🥀🖤 ~ 04-02-2022”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments