Lifestyle

Rihanna – Έγκυος: Το unfollow του Drake μετά την ανακοίνωση της και η ανάρτησή του

Rihanna – Έγκυος: Το unfollow του Drake μετά την ανακοίνωση της και η ανάρτησή του

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - l_beyonce_l

Rihanna - Έγκυος: Ωστόσο ο Drake, καθόλου ευτυχισμένος δεν είναι καθώς στο άκουσμα της είδησης και την έκανε unfollow στο Instagram.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Rihanna, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, A$AP Rocky. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Rihanna σε πρόσφατη εμφάνισή της με τον A$AP Rocky, στην οποία αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Δυστυχώς βέβαια στο παρελθόν είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον τότε σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ωστόσο ο Drake, καθόλου ευτυχισμένος δεν είναι καθώς στο άκουσμα της είδησης την έκανε unfollow στο Instagram. Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει κάτι τέτοιο.

Η πρώτη φορά που σταμάτησε να την ακολουθεί ήταν το 2018, όταν εκείνη δήλωσε στη Vogue ότι «δεν είναι φίλοι». Την ακολούθησε ξανά τον Απρίλιο του 2020, όμως εκείνη δεν τον έκανε follow back. Την έκανε ξανά unfollow μετά το Met Gala του 2021.

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας

Ο Drake μάλλον δεν ξεπέρασε ποτέ τον ερωτά του για τη Rihanna – ποτέ δεν κατάφεραν να γίνουν πραγματικό ζευγάρι, αλλά υπήρχε ένα πάθος.

Μάλιστα έγραψε τραγούδια για εκείνη (ο στίχος «I don’t know how to talk to you/ I just know I found myself getting lost with you» από το Too Good αναφέρεται σ’ αυτήν) ενώ το 2016 δήλωσε στα VMAs του MTV ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από 22 ετών.

Συγκεκριμένα είχε πει:

“Είναι αυτή με την οποία είναι ερωτευμένος από όταν ήμουν 22. Είναι μία από τις καλύτερες φίλες του κόσμου και ένας ζωντανός μύθος στην βιομηχανία της μουσικής”, κατέληξε ο γνωστός  ράπερ.

Ο drake έκανε μια ανάρτηση από εκείνη την περασμένη βραδιά  το 2016 και όπως φαίνεται τρέφει ακόμα συναισθήματα για την τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments