Lifestyle

Έλτον Τζον: Ευχαρίστησε τη… λάθος πόλη μετά από συναυλία του

Έλτον Τζον: Ευχαρίστησε τη… λάθος πόλη μετά από συναυλία του
Έλτον Τζον: Ένα tweet στον λογαριασμό του περιείχε μια σειρά φωτογραφιών από τη συναυλία του μουσικού ειδώλου στο T-Mobile Center του Κάνσας Σίτ.

Ένα tweet στον λογαριασμό του Έλτον Τζον περιείχε μια σειρά φωτογραφιών από τη συναυλία του μουσικού ειδώλου στο T-Mobile Center του Κάνσας Σίτι, στις ΗΠΑ μαζί με ένα όμορφο μήνυμα για τους παρευρισκόμενους.

«Τι υπέροχη νύχτα @tmobilecenter στην πόλη του Άρκανσο!» αναγράφεται στο tweet. «Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν – ήσασταν όλοι καταπληκτικοί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Δεν είναι σαφές εάν ο ίδιος ο Έλτον Τζον ή κάποιος από την ομάδα του πάτησε «αποστολή» στο λανθασμένο tweet. Η πόλη του Άρκανσο, στην πολιτεία Κάνσας, βρίσκεται περίπου 364 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Εκπρόσωπος του Έλτον Τζον δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Fox News Digital για σχόλιο.

Η διεύθυνση του συναυλιακού χώρου, T-Mobile Center απάντησε στον τραγουδιστή-τραγουδοποιό αγνοώντας την αναφορά λάθος πόλης. «Το Κάνσας Σίτι αγαπά τον Έλτον Τζον» αναφέρεται στο μήνυμα.

Ο θρυλικός μουσικός συνεχίζει την περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Λίγα λογία για εκείνον

Ο Έλτον Τζον (Elton John) είναι άγγλος τραγουδοποιός, από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους στην ιστορία της ποπ μουσικής. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια δίσκους, βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού καταλόγου, πίσω από τους Beatles και τη Μαντόνα.

Στα τραγούδια του, ο Έλτον Τζον συμπυκνώνει με το μοναδικό του στιλ ένα ευρύ φάσμα επιρροών από το ριθμ εντ μπλουζ και το ροκ έως την κάντρι και τη σόουλ. Κυκλοφόρησε το πρώτο του σινγκλ τον Μάρτιο του 1968 και, μέσα από μια μακρόχρονη συνεργασία με τον στιχουργό Μπέρνι Τόπιν, ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του, όντας υπεύθυνος για στιγμές περήφανης μελαγχολίας, πηγαίου ξεφαντώματος, εκρηκτικής δράσης, χαριτωμένης παρωδίας, έρωτα και υπερβολής. Υπήρξε ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που παραδέχτηκε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του και η παραδοχή του αυτή δεν του στοίχισε σε δημοφιλία. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 είναι ταγμένος στον αγώνα για την καταπολέμηση του AIDS.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments