Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων

Δολοφονία Άλκη: Τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη ενός εκ των συλληφθέντων
To τραύμα αποδίδεται στο μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο Άλκη.

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ένας από τους συλληφθέντες,  22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη. To τραύμα αποδίδεται στο μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο φοιτητή.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών τις αστυνομίας βρίσκονται δύο Έλληνες και ένας Αλβανός για την εμπλοκή τους στην δολοφονία από τους συνολικά 9 συλληφθέντες για την υπόθεση, μετά και την κατάθεση του 23χρονου αλβανικής καταγωγής που αρνείται τη φυσική συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση υποστηρίζοντας ότι τη στιγμή εκείνη λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκίνητου του και επέστρεψε να το σταματήσει.

Το σχέδιο

Ο 23χρονος φέρεται να έδωσε τα περισσότερα στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το ρόλο των 11 ατόμων στην επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο λόγος που δεν συμμετείχε στην επίθεση είναι ότι ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο στο ΙΧ την ώρα που είχε σταθμεύσει στην οδό Πλαστήρα και αυτό άρχισε να κυλάει με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρέψει για να το ακινητοποιήσει. Αυτός φέρεται ως ο λόγος που δεν συμμετείχε στην φονική ενέδρα που είχαν στήσει στους οπαδούς του Άρη. Τα στοιχεία που προκύπτουν από τα εργαστήρια τοποθετούν στο επίκεντρο της δολοφονίας τον 21χρονο Έλληνα, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ενώ επιβεβαιώνεται και η εμπλοκή τρίτου αυτοκίνητου που είχε μπει στο στενό που έγινε το φονικό για να αποκλείσει τους νεαρούς.

Στην ανακρίτρια οι γονείς του Άλκη

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν ο πατέρας του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους. Οι παραπάνω, μαζί με τον δικηγόρο τους Αλέξη Κούγια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαρίλαου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments