Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρέθηκε δίπλα του πριν ξεψυχήσει

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρέθηκε δίπλα του πριν ξεψυχήσει
Η συγκλονιστική κατάθεση του αστυνομικού που βρέθηκε πρώτος δίπλα στον Άλκη λίγο πριν αφήσει την τελευταία πνοή του

Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης συγκλονίζει στην κατάθεσή του.

Ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα στον Άλκη πριν ξεψυχήσει, και στους αιμόφυρτους φίλους του στην περιοχή Χαριλάου, κι όπως είπε στο MEGA, ειδοποιήθηκαν στις 00:19 λεπτά και έφθασαν στο σημείο τέσσερα με πέντε αργότερα.

Τι είπε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός

«Πεσμένος στο πεζοδρόμιο ήταν ακόμη ένας νεαρός, ο οποίος φορούσε κι αυτός φόρμες και φαινόταν πιο σοβαρά τραυματισμένος» είπε ο αστυνομικός.

«Ήταν γεμάτος αίματα και προσπάθησα να τον βοηθήσω σταματώντας την αιμορραγία, ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Στις ερωτήσεις μου, δεν ανταποκρινόταν με σαφήνεια, παρά μόνο μου έδειχνε στη βουβωνική χώρα, το μέρος το οποίο είχε χτυπήσει, ενώ μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε να χάνει εντελώς τις αισθήσεις του» συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, από τύχη δεν θρηνήσαμε και δεύτερο νεκρό, καθώς από τη μαρτυρία του φίλου του Άλκη, του Δημήτρη προκύπτει ότι αφού χτυπήθηκε από μαχαίρι στο πόδι άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Όπως σημειώνει «συνέχισα να περπατάω προς τα πάνω με τον Ν.Τ μέχρι που συνάντησα ένα ασθενοφόρο και το σταμάτησα για να τους πω τι έπαθα. Μπήκα μέσα και με μετέφεραν στο Παπανικολάου, όπου με έβαλαν στο χειρουργείο και μου έκανα ράμματα στον αριστερό γλουτό. Μέσα στο ασθενοφόρο έμαθα ότι από την επίθεση που δεχθήκαμε, ο Άλκης σκοτώθηκε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments