Lifestyle

Μαρία Πρωτόπαππα: «Έχω κλείσει τα 50 και νιώθω, μία τρομερή απελευθέρωση»

Μαρία Πρωτόπαππα: «Έχω κλείσει τα 50 και νιώθω, μία τρομερή απελευθέρωση»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - roula.revi

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ηθοποιός κάνει φέτος την διαφορά με τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά “Σασμός”.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα με διεθνή ακτινοβολία που επι σειρά ετών έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στο θέατρο. Επίσης κάνει φέτος την διαφορά με τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά “Σασμός”. Μιλώντας για την ηλικία της και αν την φοβίζει ο χρόνος απάντησε:

View this post on Instagram

A post shared by Maria Protopappa (@mariaprotopappa_official)

«Έχω κλείσει τα 50 και χαίρομαι γι’ αυτό. Και μπορώ να σου πω τι νιώθω. Και μία τρομερή απελευθέρωση. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες ηλικίες έχω νιώσει το γύρισμα της σελίδας. Στα 45 ή 46, δεν θυμάμαι ακριβώς, κατάλαβα ότι αυτή η σελίδα όντως μούτρο είσαι. Ένιωσα κάτι σαν αντίσταση».

Αν την ενοχλεί την Μαρία Πρωτόπαππα το πέρασμα του χρόνου είπε χαρακτηριστικά:

«Καθόλου. Δεν φοβόμουν ότι μεγαλώνω, γιατί αυτό μου αρέσει, και μάλιστα ήθελα να έρθει και πιο γρήγορα. Ίσως ανησυχούσα για το άγνωστο. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είναι και έτσι όπως το πήγαινα δε μου πολυάρεσε αυτό που ακολουθούσε σχετικά με το πως τοποθετούν εγώ απέναντι στα πράγματα και τον εαυτό μου. Ένιωσα ότι αλλάζει η σελίδα ανεπιστρεπτί και ότι πηγαίνω προς μια ηλικία που είναι λίγο περίεργη για τις γυναίκες. Υπάρχει μία αίσθηση, που τη βρίσκω

Πολύ αφύσικη και άδικη, σαν να μπαίνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία στην άκρη. Ακόμα και σε τραγούδια και στην λογοτεχνία, υπάρχει μια αυτό λείπει, μη αποδοχή αυτού του ρόλου για τον οποίο προορίζεται μία γυναίκα μετά από μία ηλικία. Θα πρέπει, λοιπόν να φύγεις από αυτό τον τρόπο σκέψης και να μάθεις να απολαμβάνεις την ελευθερία και τα δώρα κάθε ηλικίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments