Αθλητισμός

Δολοφονία Άλκη Μακάμπι: Το συγκλονιστικό πανό των οπαδών της

Δολοφονία Άλκη Μακάμπι: Το συγκλονιστικό πανό των οπαδών της
Η συγκλονιστική κίνηση των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι σήκωσαν πανό για τον Άλκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Euroleague

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα με ομάδες και οπαδούς να συγκινούν με τη στάση τους, δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε και τους φιλάθλους ξένων ομάδων.

Συγκλονιστική ήταν η κίνηση των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι σήκωσαν πανό για τον Άλκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Euroleague, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του αθλητισμού.

Οι Ισραηλινοί οπαδοί, που συχνά έχουν διασταυρωθεί με τους Έλληνες, ενημερώθηκαν για την τραγωδία και σε μία αξιοθαύμαστη ενέργεια, πήραν θέση ενάντια στη βία και σήκωσαν ένα πανό γραμμένο στα ελληνικά, το οποίο σήκωσαν στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το πανό έγραφε : Είμαστε κι εμείς Άρης – Καλό Ταξίδι Άλκη

Δείτε το συγκλονιστικό πανό

Προφυλακιστέοι έξι από τους 11 κατηγορούμενους

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί έξι από τους 11 κατηγορούμενους, ενώ την Παρασκευή απολογούνται άλλοι 4 συλληφθέντες. Αργά το βράδυ της Πέμπτη παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές και ο 20χρονος ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Την Παρασκευή αναμένεται να περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες και πιθανότατα και ο 20χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments