Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β’: Νέο συμβόλαιο για τον Κίτσο και άλλους 4 παίκτες

Ολυμπιακός Β’: Νέο συμβόλαιο για τον Κίτσο και άλλους 4 παίκτες
Ολυμπιακός Β': Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τέσσερις παίκτες την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Ολυμπιακός Β’ προέβη στην συμφωνία και στην ανακοίνωση της ανανεώσης συνεργασίας με τον Φώτη Κίτσο και άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές της U23 του συλλόγου. Και οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ενεργό ρόλο στη Β’ ομάδα των Πειραιωτών, που αγωνίζεται στη Super League 2 υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι Ερυθρόλευκοι, εκτός από την ανανέωση με τον Κίτσο, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός με την πρώτη ομάδα στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, επισημοποίησαν την υπογραφή νέων συμβολαίων με τους Χρήστο Λιάτσο, Γιώργο Μαρίνο, Ανδρέα Ντόι και Παύλο Μαυρουδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Οι Φώτης Κίτσος, Χρήστος Λιάτσος, Γιώργος Μαρίνος, Ανδρέας Ντόι και Παύλος Μαυρουδής ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Φώτης Κίτσος

Ημ. Γέννησης: 31/3/2003 Θέση: Αριστερός αμυντικός Διεθνής με την Κ19

Χρήστος Λιάτσος

Ημ. Γέννησης: 1/9/2003 Θέση: Μεσοεπιθετικός Διεθνής με την Κ19

Γιώργος Μαρίνος

Ημ. Γέννησης: 8/5/2000 Θέση: Μεσοεπιθετικός Διεθνής με την Κ21

Ανδρέας Ντόι

Ημ. Γέννησης: 2/2/2003 Θέση: Αμυντικός μέσος Διεθνής με την Κ19

Παύλος Μαυρουδής

Ημ. Γέννησης: 12/1/2001 Θέση: Αμυντικός μέσος

Λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι ελληνικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, με έδρα στον Πειραιά. Είναι η δεύτερη (Β) ομάδα του Ολυμπιακού. Ιδρύθηκε το 2021 και μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου έκανε και το ντεμπούτο του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ομάδα ως βασική της έδρα έχει το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και όταν η Κ19 θα παίζει στου Ρέντη η δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού Β’ είναι το Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» χωρητικότητας 3.000 θέσεων. Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ο Ολυμπιακός Β τον έδωσε έναντι στον ΠΑΟΚ Β στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» με νικηφόρο αποτέλεσμα για την πειραϊκή ομάδα.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, πρώην διεθνής Αργεντίνος παίκτης της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και με μεγάλη θητεία στα ισπανικά γήπεδα. Ο ποδοσφαιριστής που είναι αρχηγός της ομάδας είναι ο Γιώργος Ξενιτίδης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments