Lifestyle

120 εκατομμύρια δολάρια δεν μπορούν να σβήσουν το παρελθόν της Σοφίας Βεργκάρα

120 εκατομμύρια δολάρια δεν μπορούν να σβήσουν το παρελθόν της Σοφίας Βεργκάρα

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - sofiavergara

Εκπληκτική στα 47 της, η Κολομβιανή καλλονή έχει δείξει ότι έχει και δύναμη ως γυναίκα αλλά και έντονη επιχειρηματική αίσθηση.

Η ηθοποιός Sofia Vergara μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωσή της με καρκίνο του θυρεοειδούς πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Η σταρ του «Modern Family» σε μια πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή του Stand Up To Cancer, ανέφερε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ένα εξόγκωμα στο λαιμό της κατά τη διάρκεια ενός συνήθους ελέγχου στα 28 της. Η Βεργκάρα, είπε ότι εξεπλάγη όταν έμαθε αργότερα ότι είχε καρκίνο του θυρεοειδούς.

«Όταν είσαι νέος και ακούς αυτή τη λέξη «καρκίνος», το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά μέρη», είπε η Βεργκάρα. “Αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ και αποφάσισα να μορφωθώ. Διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό,τι μπορούσα για αυτό.”

Η Vergara δεν δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της μέχρι το 2011. Σε συνέντευξή της στο Health Magazine, είπε ότι δεν ήθελε καμία προσοχή όσο νοσηλευόταν για την ασθένεια.

Instagram: Sofia Vergara

Χρηματικές απολαβές

Σήμερα, κερδίζει ένα σημαντικό εισόδημα μέσω των εγκρίσεων που έχει δώσει για τη διαχείριση του ονόματός της και των εμφανίσεων σε διαφημίσεις. Το 2015 παντρεύτηκε τον Joe Manganiello και το ζευγάρι ζει στη Φλόριντα. Μεταξύ Ιουνίου 2018 και Ιουνίου 2019 κέρδισε 43 εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται από έγκυρες πηγές ότι η καθαρή περιουσία της Σοφίας ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια δολάρια, στα μέσα του 2017, το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της προέρχεται από την καριέρα της ως ηθοποιού. Ως παιδί, τα αδέρφια της την αποκαλούσαν με το παρατσούκλι «Τότι». Κατατάχθηκε #56 στο περιοδικό Stuff “102 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο” (2002). Μετά από εμφύλιες αναταραχές στην Κολούμπια, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συνέχισε την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος όπου κάθε χρόνο τα πάει και καλύτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments