Lifestyle

Ειρήνη Σκλήβα: Η θρυλική φωτογραφία της Mις Κόσμος χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία

Ειρήνη Σκλήβα: Η θρυλική φωτογραφία της Mις Κόσμος χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία
Η θρυλική φωτογραφία της Mις Κόσμος χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία

Η Ειρήνη Σκλήβα, διεκδίκησε και κατέκτησε με το «σπαθί» της αυτό που πολλές γυναίκες, μικρές και μεγάλες ονειρεύονται…

Να γίνει η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Το απόλυτο είδωλο γυναικείας ομορφιάς, η Ελληνίδα καλλονή, που μάγεψε κοινό και κριτές και στέφθηκε Μις Κόσμος το 1996.

Το πανέμορφο μοντέλο με τις χυμώδεις καμπύλες, το εκφραστικό βλέμμα και τη μεσογειακή ομορφιά  «σκλάβωσε» τον πλανήτη και κατέκτησε μία θέση στην κορυφή της λίστας με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Ο δρόμος προς τη δόξα και τη λαμπρή καριέρα είχε ανοίξει νωρίτερα, όταν στα εγχώρια καλλιστεία κατέκτησε σε ηλικία 18 ετών τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Η επόμενη αποστολή της όμως ήταν αυτή που «εκτόξευσε» τη φήμη της, αλλά και το κασέ της, αφού στην Ινδία και στην κορυφαία διοργάνωση Μις Κόσμος, σάρωσε με την εμφάνισή της.

Η ίδια έχει δηλώσει για εκείνη τη νίκη: “Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα – στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια”.

Ο δρόμος λοιπόν για την εντυπωσιακή Ειρήνη, είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για το εντυπωσιακό κορίτσι, που πλέον ήταν η ομορφότερη στον κόσμο και με τη βούλα…

Η επιστροφή στην Ελλάδα της έφερε μαζικές επαγγελματικές προτάσεις και για ένα διάστημα έκανε πολλά, μόντελινγκ, τηλεόραση και φωτογραφίσεις που έμειναν στην ιστορία για τα εξώφυλλα περιοδικών.

Η πιο περιζήτητη και ποθητή γυναίκα στον κόσμο, όταν εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των περιοδικών, τα τεύχη γινόταν ανάρπαστα κι όχι άδικα, αφού μία και μόνο εμφάνιση της γοητευτικής Ειρήνης, αρκούσε να προκαλέσει απανωτά «εγκεφαλικά»

Όπως η θρυλική φωτογράφισή της χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία – αν μιλούσαμε με σημερινούς όρους, αυτούς των social media-  θα τα «γκρέμιζε»…

Δείτε τη θρυλική φωτογραφία της Μις Κόσμος και θαυμάστε την ωραιότερη γυναίκα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments