Lifestyle

Η Χάλι Μπέρι λέει ότι φταίει η Έλεν Ντε Τζένερις που δεν γνώρισε τον σύντροφό της Βαν Χαντ πριν από χρόνια

Η Χάλι Μπέρι λέει ότι φταίει η Έλεν Ντε Τζένερις που δεν γνώρισε τον σύντροφό της Βαν Χαντ πριν από χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - halleberry

Η Χάλι Μπέρι είπε ότι η Έλεν Ντε Τζένερις «θα έσωζε τρεις γάμους» αν της είχε συστήσει στον Βαν Χαντ το 2004.

Η Χάλι Μπέρι αναρωτιέται γιατί η Έλεν Ντε Τζένερις δεν έγινε προξενήτρα. Η καλλονή ηθοποιός, 55 ετών, εμφανίζεται στο The Ellen DeGeneres Show την Πέμπτη. Σε ένα κλιπ προεπισκόπησης πριν από την εμφάνισή της, η Berry αστειεύεται με την DeGeneres, για το πώς θα μπορούσε να είχε γνωρίσει τον φίλο της Van Hunt στην εκπομπή πριν από 18 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Berry έχει σχέση με τον Hunt, από το 2020, αλλά οι δρόμοι τους σχεδόν διασταυρώθηκαν πριν από χρόνια το 2004. Στο teaser, η DeGeneres αποκάλυψε ότι ο Hunt, ο οποίος είναι μουσικός, έπαιξε στην πρώτη σεζόν της Ellen, πριν εμφανιστεί η Berry στο ξεχωριστό επεισόδιο.

«θα την έσωζε από τρεις γάμους»

“Έχουμε μιλήσει για αυτό, αυτός και εγώ, και στην πραγματικότητα πριν από λίγες μέρες, όταν ήξερα ότι θα ερχόμουν εδώ”, είπε η Berry στην DeGeneres. «Είπα, «Ξέρεις, ήμουν στην πρώτη της σεζόν», και εκείνος λέει, «Έτσι ήμουν κι εγώ», και είπα, «Εννοείς ότι μπορούσες να με είχες βρει για 20 χρόνια και να με είχε σώσει όλη αυτή τη δυστυχία που έχω πέρασει;». ”

«Πώς και δεν το κανόνισες, Έλεν;» Ο Berry Joekd, ενώ η DeGeneres απάντησε, “Έπρεπε να είσαι στην ίδια εκπομπή. Νομίζω ότι ήσουν δύο μήνες αργότερα, ή κάτι τέτοιο.”

Η σταρ του Moonfall είπε ότι αν εκείνη και ο Χαντ βρίσκονταν στο ίδιο επεισόδιο, η DeGeneres «θα την έσωζε από τρεις γάμους». Η Μπέρι ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Τζάστις από το 1993-1997, τον Έρικ Μπενέτ από το 2001-2005 και τον Ολιβιέ Μαρτίνεθ από το 2013-2016.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments