Nέα της αγοράς

Εθνική Τράπεζα: Ανοίγει το δρόμο σε νέες αγορές μέσω eBay

Εθνική Τράπεζα: Ανοίγει το δρόμο σε νέες αγορές μέσω eBay
Εθνική Τράπεζα: Η ισχυρή ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές, που προέκυψε λόγω της πανδημίας, ώθησε τις επιχειρήσεις B2C, ανεξαρτήτως μεγέθους, να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή

Πρόσβαση σε νέες αγορές για τις επιχειρήσεις μέσω ebay Πώς η στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την παγκόσμια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών eBay, δίνει στις ελληνικές επιχειρήσεις πρόσβαση σε 154 εκατ. αγοραστές, αλλά και ειδικά προνόμια για να διευρύνουν τις πωλήσεις τους.

Για το ηλεκτρονικό εμπόριο τo 2021 ήταν μια χρονιά-σταθμός σε παγκόσμιο επίπεδο. Και στη χώρα μας, όμως, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων απέκτησαν ή ενίσχυσαν τα οργανωμένα κανάλια ψηφιακών πωλήσεων. Η ισχυρή ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές, που προέκυψε λόγω της πανδημίας, ώθησε τις επιχειρήσεις B2C, ανεξαρτήτως μεγέθους, να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να αναζητήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, απευθυνόμενες πλέον σε μια διεθνή αγορά, χωρίς σύνορα. Εθνική Τράπεζα

Οι ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα τους μέσα από το eBay με επιτυχία, αφού πωλούν ένα προϊόν κάθε 34 δευτερόλεπτα

Στο περιβάλλον αυτό, η στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay, την παγκόσμια αγοραστική πλατφόρμα, με 154 εκατ. ενεργούς αγοραστές και 1,5 δισ. καταχωρημένα προϊόντα, δίνει νέες δυνατότητες. Ήδη, οι ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα τους μέσα από το eBay με επιτυχία, αφού πωλούν ένα προϊόν κάθε 34 δευτερόλεπτα και το 2020 είχαν πωλήσει συνολικά σχεδόν 1 εκατομμύριο προϊόντα.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με πάνω από 100 κωδικούς, μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο eBay και να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιό σας. Ειδικότερα, αν κάνετε την αίτησή σας μέσω της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία αυτή σας εξασφαλίζει ειδικά επιπλέον προνόμια, που μπορούν να τους βοηθήσουν στην ενίσχυση των πωλήσεων. Μεταξύ αυτών:

  • Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε μόλις βήματα, από τη δημιουργία λογαριασμού σας και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες σας, όλα με την καθοδήγηση και την υποστήριξη ενός ειδικού της eBay.
  • Αυτοματοποιημένες λύσεις ενημέρωσης και ανανέωσης αποθέματος, για να ενημερώνετε το λογαριασμό σας με νέα προϊόντα και να συγχρονίζετε τις παραγγελίες σας.
  • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας.
  • Δωρεάν συνδρομή για τους 3 πρώτους μήνες.

Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στο στόχο της Εθνικής Τράπεζας να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της. Για το σκοπό αυτό επιδιώκει να βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments