Trash

Ελευθερία Ελευθερίου: Το ανύπαρκτο εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Ελευθερία Ελευθερίου: Το ανύπαρκτο εσώρουχο που γκρέμισε το instagram
Το ανύπαρκτο εσώρουχο της Ελευθερίας Ελευθερίου που γκρέμισε το instagram

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η μικροκαμωμένη αλλά με εκρηκτική προσωπικότητα τραγουδίστρια, όπως τουλάχιστον μας αποκαλύφθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλι Survivor, κάνει συχνά αισθητή την παρουσία της, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται αυτή την εποχή στον εξωτικό Άγιο Δομήνικο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, ωστόσο ήταν γνωστή πολύ νωρίτερα στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της τόσο στον διαγωνισμό της Eurovision, όσο και στο τηλεοπτικό σόου των μεταμορφώσεων YFSF. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν όμως η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac». Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, υπενθυμίζει συχνά στους χιλιάδες θαυμαστές της  ότι εκτός από φωνή, διαθέτει και κορμί με αναλογίες «φωτιά».

Ανεβάζει φωτογραφίες της σε καυτές και προκλητικές πόζες, με μικροσκοπικά μαγιό (σαν αυτά που θαυμάζαμε…στον Άγιο Δομήνικο) ή με καθόλου εσώρουχα αλλά με ένα βλέμμα λάγνο, έτσι για να προκαλέσει μία …ταραχή και αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό!

Όπως όταν φορώντας ένα απλό “καθημερινό” μεταξωτό σύνολο, αλλά χωρίς εσώρουχα ποζάρει και προκαλεί

Δείτε την Ελευθερία χωρίς εσώρουχο στη φωτογραφία που γκρέμισε το instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments