Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής για τον πατέρα της

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής για τον πατέρα της
Μπέττυ Μαγγίρα: «Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά. Είχε τρομερές ευκαιρίες στη ζωή τους να κάνει καριέρα και δεν τις ακολούθησε, δίστασε».

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου καλεσμένη στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια τραγούδησε μαζί με τον πατέρα της ένα ντουέτο. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με την Μπέττυ Μαγγίρα να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Η παρουσιάστρια του Open ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για τον πατέρα της…

«Στεναχωριέμαι που δεν έκανε καριέρα, αλλά ήταν επιλογή του»

«Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά. Είχε τρομερές ευκαιρίες στη ζωή τους να κάνει καριέρα και δεν τις ακολούθησε, δίστασε, δεν τόλμησε, φοβόταν μη χαλάσει η οικογένειά του. Στεναχωριέμαι γιατί είχε τέτοια φωνή ο πατέρας μου, πολύ πιο σπουδαία. Εμείς τίποτα. Στεναχωριέμαι που δεν έκανε καριέρα, αλλά ήταν επιλογή του. Το κουβαλάει ως καημό…» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

View this post on Instagram

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Να υπενθυμίσουμε πως η Μπέττυ Μαγγίρα πριν λίγους μήνες έχασε την μητέρα της. Ο πατέρας της βρίσκεται πάντα ως βράχος στο πλευρό της.

Αγνώριστη εμφανίστηκε στην εκπομπή το πρωί της Δευτέρας

Οι τηλεθεατές δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν την παρουσιάστρια με ξανθά μαλλιά σε κοντό καρέ. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχασε στον «Τροχό της φρίκης», οπότε έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή ξανθιά και φορώντας μια τεράστια καρδιά. “Ξανθιά θέλετε, ξανθιά θα έρθω. Κάτι άλλο θέλετε; θα το κάνω και αυτό, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα” ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open, “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ζήτησε μάλιστα από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν αν τους αρέσει αυτό το look προκειμένου να το υιοθετήσει. Τα χιουμοριστικά σχόλια από τους συνεργάτες της δεν έλειψαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments