Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Ο Θέμος Αναστασιάδης με πίστεψε

Δούκισσα Νομικού: Ο Θέμος Αναστασιάδης με πίστεψε
Δούκισσα Νομικού: Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την καριέρα της.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, για την μητρότητα και για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε με συγκίνηση τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, μίλησε για την παρουσίαση του «Super Makeover» και εξήγησε γιατί δεν θέλει να κάνει, πλέον, καθημερινή εκπομπή.

Σχετικά με τον Θέμο Αναστασιάδη

«Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ… Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας. Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Ενώ πρόσθεσε για τον τρόπο με τους οποίους αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της εκπομπής: «Κανείς δεν περίμενε από εμένα, με είχαν λίγο ότι ως Δούκισσα τους αγαπάω όλους και δεν θα τους στριμώξω, ότι και να τους ρωτούσα όμως, απαντούσαν. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά στις εγκυμοσύνες μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν με ένοιαζε. Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας. Άλλαξε ο μεταβολισμός μου, όπως στο σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια».

Εκτός λοιπόν από το ότι κάνει γυμναστική με την κυρία Λίτσα, όπως είπε, ο Γρηγόρης, θέλησε να μάθει και το καθημερινό πρόγραμμα της διατροφής της. Κι εκείνη δεν δίστασε να του το πει αναλυτικά! Όταν δε, του είπε ότι τρώει μέχρι και πίτσες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμεινε με το στόμα ανοιχτό λέγοντας χαρακτηριστικά γελώντας:

«Σε λίγο θα μας πει ότι τρώει και περισσότερο από εμένα!». Για την προσωπική της ζωή μιλώντας για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, το πρόσωπό της έλαμψε: «Μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments