Πολιτική

Λευτέρης Αυγενάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Αθλητισμού

Λευτέρης Αυγενάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Αθλητισμού
Το γνωστοποίησε ο ίδιος ο κος Αυγενάκης με ανάρτησή του στο Twitter, προτρέποντας μάλιστα όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να το κάνουν άμεσα

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Το τεστ #COVID19 βγήκε θετικό. Ήδη σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα, καθότι τριπλά εμβολιασμένος, αλλά συνεχίζουμε εντατικά τις ετοιμασίες σ/ν για οπαδική βία. Και αν δεν έχετε ακόμα θωρακιστεί, εμβολιαστείτε άμεσα. Προστατεύστε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους & όλους γύρω σας», έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε την ανάρτησή του

Τι εξετάζεται στο νομοσχέδιο για την αθλητική βία

Σε σημαντικές παρεµβάσεις στον Ποινικό Κώδικα σχετικά µε τις διατάξεις περί αθλητικής βίας προχωρά η κυβέρνηση µετά το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, το υφυπουργείο, καθώς και τα συναρµόδια υπουργεία, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη επιταχύνουν τις διαδικασίες για την κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή των εν λόγω προβλέψεων, προκειµένου να ολοκληρωθεί άµεσα το εγχείρηµα, που ούτως ή άλλως είχε ξεκινήσει πριν από µερικούς µήνες.

Μάλιστα, όπως είχε προαναγγείλει ο αρµόδιος υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης µε το πλαίσιο που θα καταστεί εφικτή η εναρµόνιση του εγχώριου θεσµικού πλαισίου µε τις οδηγίες και προτάσεις των διεθνών οργανισµών.

Στο επίκεντρο των κυβερνητικών σχεδιασµών, είναι η µετατροπή του καθεστώτος του «ιδιωνύµου» στην κατεύθυνση της κατάργησης στην πράξη της αναστολής των ποινών που επιβάλλονται για περιστατικά αθλητικής βίας.

Ακόµα µία εισήγηση στην οποία αποδίδεται ιδιαίτερη σηµασία είναι η απαγόρευση της κάλυψης των χαρακτηριστικών των προσώπων στους αγωνιστικούς χώρους (µε κουκούλες, µαντίλια και άλλους αντίστοιχους τρόπους), προκειµένου να εντοπίζονται άµεσα οι υπεύθυνοι τυχόν παράνοµων πράξεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments