Trash

Πελαγία Καζολέα-Survivor: Το σχέδιό της στην ψηφοφορία αποχώρησης

Πελαγία Καζολέα-Survivor: Το σχέδιό της στην ψηφοφορία αποχώρησης

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -pelagia_kazolea_fan_page

Πελαγία Καζολέα-Survivor: Είναι μία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση

Πελαγία Καζολέα εφάρμοσε το δικό της σχέδιο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor 2022, παρότι μία ημέρα μετά τον Ανδρέα Ματθαιακάκη είναι και εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

View this post on Instagram

A post shared by Pelagia Kazolea (@pelagia.bella_kaz)

«Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό. Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος, αναλύοντας όλα τα στατιστικά», είπε στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/2) η Πελαγία Καζολέα.

Αιχμές για το φαγητό

Στο ίδιο επεισόδιο, η Πελαγία Καζολέα τσακώθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα που άφησε αιχμές για το φαγητό και το κατά πόσο δίκαια μοιράζεται σε όλους τους παίκτες. Από την αρχή της διαμονής τους στην καλύβα, η Πελαγία Καζολέα είναι εκείνη που -κυρίως- μοιράζει το φαγητό στους παίκτες και όπως είπε καταφέρνει να το μοιράσει δίκαια, χωρίς κανείς μέχρι εχθές να της έχει κάνει παρατήρηση.

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ», είπε η Πελαγία μετά την επίθεση που δέχθηκε

Υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Ανδρέα και τον Σπύρο

Η γκρίνια στους Μαχητές έχει αυξηθεί μετά και τη νέα ήττα που γνώρισαν από τους Διάσημους στο δεύτερο αγώνα ασυλίας. Έτσι, και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα είναι από την ομάδα των μπλε. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, την Πελαγία Καζολέα, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα που υπέδειξε ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος και έχει ατομική ασυλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments