Lifestyle

‘The Ferragnez’: Η ζωή της Chiara Ferragni και του Fedez γίνεται τηλεοπτική σειρά

‘The Ferragnez’: Η ζωή της Chiara Ferragni και του Fedez γίνεται τηλεοπτική σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία- instagram chiaraferragni

Η Chiara Ferragni, fashion icon και digital επιχειρηματίας, και ο σύζυγός της, ο διάσημος ράπερ Fedez, ετοιμάζονται να προσφέρουν στους fans τους μια επιπλέον ματιά στην καθημερινότητά τους.

Η Chiara Ferragni είναι μία από τις διασημότερες influencers στον κόσμο με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μετρά περισσότερους από 26 εκατομμύρια followers. Η ίδια βέβαια φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους όλες τις προσωπικές και οικογενειακές της στιγμές καθημερινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Η νέα reality εκπομπή The Ferragnez  προβάλλεται στο Amazon Prime Video και παρουσιάζει όσα δεν έχει δείξει η Chiara

Το ζευγάρι ήδη μοιράζεται στα social τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, όμως η σειρά θα αποκαλύψει το πώς η οικογένεια περνούσε την καθημερινότητά του από τα τέλη του 2020 έως τους πρώτους μήνες του 2021, όταν η influencer ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ και οι δύο είχαν έαν απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. εκατομμύρια followers της και ο ράπερ στους 12 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους του.

Η εκπομπή θα αποτελείται από 8 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021 σε 240 χώρες. Σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται για μια χωρίς προηγουμένη ματιά στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού παρουσιάζοντας τα πάθη, τα γέλια, τα κλάματα και τις φιλοδοξίες ενός εκπληκτικού νεαρού ζευγαριού που θα ανακαλύψουν τους εαυτούς τους αλλά και στοιχεία για τη σχέση τους που δεν γνώριζαν.

Τα φυσικά μαλλιά της

Ανέβασε μια φωτογραφία με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της και η αλήθεια είναι πως είναι απίθανο και της ταιριάζει πολύ. Πρόκειται για ένα ανοιχτό καστανό με φυσικά auburn highligts. Προφανώς πρόκειται για μια παλιότερη φωτογραφία της μιας και δύσκολα θα αποχωριστεί το εμβληματικό της ξανθό. Όπως και να ‘χει πολύ σύντομα θα το αποκαλύψει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments