Lifestyle

8 διασκεδαστικά γεγονότα για τον Timothée Chalamet

8 διασκεδαστικά γεγονότα για τον Timothée Chalamet

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Vogue

Ο Timothée Chalamet γοήτευσε το Χόλιγουντ με την ερμηνεία του ως Elio στο Call Me by Your Name του Luca Guadagnino.

1. Είναι Γαλλοαμερικανός

Ο Timothée Chalamet είναι γιος του Γάλλου Marc Chalamet και της Αμερικανίδας Nicole Flender, ηθοποιού και χορεύτριας στο Broadway που έγινε κτηματομεσίτης.

2. Ο πρώτος του ρόλος στην οθόνη ήταν στο Law & Order

Ο Timothée Chalamet έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της σειράς Law & Order το 2008 όταν ήταν 13 ετών. Έπαιξε το ρόλο ενός θύματος δολοφονίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

3. Ο Κρίστοφερ Νόλαν του έδωσε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στο Interstellar το 2014

Αφού σπούδασε για ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, ο Timothée Chalamet εμφανίστηκε στο Interstellar μαζί με τον Matthew McConaughey. Στην ταινία σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, ο Timothée έπαιξε το ρόλο του Tom, της νεότερης εκδοχής του χαρακτήρα του Casey Affleck.

4. Στο Call Me by Your Name, ο Armie Hammer έξυσε το πηγούνι του με τα γένια του

Οι όμορφες σκηνές αγάπης στο Call Me by Your Name δεν πέρασαν χωρίς προβλήματα. Για την πρώτη τους σκηνή μαζί, ο Timothée Chalamet και ο Armie Haammer έπρεπε να φιληθούν με πάθος σε ένα χωράφι και ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres ότι επειδή έπρεπε να επαναλάβουν τη σκηνή πολλές φορές, η γενειάδα του Armie Hammer του έκανε να καεί λόγω τριβής.

5. Είχε σχέση με την κόρη της Madonna, Lourdes Leon

Το 2013, όταν ήταν μαθητής στο Λύκειο LaGuardia στη Νέα Υόρκη, ο Timothée Chalamet έβγαινε με τη Lourdes Leon, την κόρη της Madonna.

6. Έμαθε ιταλικά για το Call Me By Your Name

Για τον ρόλο του στο έργο Luca Guadagnino, το οποίο βασίστηκε στο κλασικό μυθιστόρημα του André Aciman για δύο άντρες που ερωτεύονται, ο Timothée Chalamet έπρεπε να προσθέσει άλλη μια χορδή στο τόξο του. Παρακολούθησε μαθήματα ιταλικών καθώς και κιθάρα και πιάνο για να τελειοποιήσει τον ρόλο του Έλιο.

7. Είναι λάτρης της χιπ-χοπ και της ραπ

Ο Timothée Chalamet έχει πολλά κρυφά ταλέντα – προτού γίνει ηθοποιός, τολμούσε στη μουσική όταν ήταν 17 ετών με το ψευδώνυμο «Lil’ Timmy Tim».

8. Έκανε οντισιόν για τον ρόλο του Peter Parker στην πιο πρόσφατη ταινία Spiderman

«Διάβασα δύο φορές και έφυγα ιδρωμένος πανικόβλητος», θυμάται ο Timothée Chalamet στο The Hollywood Reporter σχετικά με την οντισιόν του για τον ρόλο του Peter Parker στο Spiderman: Homecoming, σε σκηνοθεσία Jon Watts το 2017. Ο ρόλος τελικά πήγε στον Tom Holland.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments