Focus

Ο Ρίκι Μάρτιν φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει γονιός λόγω της σεξουαλικότητάς του

Ο Ρίκι Μάρτιν φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει γονιός λόγω της σεξουαλικότητάς του

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Refinery29

Ο τραγουδιστής και ο σύζυγός του, Jwan Yosef, έχουν τέσσερα παιδιά.

Ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε για τον προσωπικό αγώνα που υπέμεινε για να συμβιβαστεί με τη σεξουαλικότητά του, ενώ ήθελε επίσης να γίνει πατέρας. Σε ένα παλαιότερο εξώφυλλο για το περιοδικό Out, ο 48χρονος τραγουδιστής είχε πει ότι δυσκολευόταν να αποδεχτεί ότι ένας γκέι μπορεί να είναι και μπαμπάς.

«Πολλά χρόνια ονειρευόμουν να γίνω πατέρας και πολλές, πολλές, πολλές φορές πέρασα από αυτή τη διαδικασία πένθους ότι είμαι γκέι, είμαι ένας κλειστός γκέι άντρας και δεν θα μπορέσω να γίνω μπαμπάς». είπε για την εμπειρία του.

Φωτογραφία – Today Show

«Προφανώς η υιοθεσία είναι μια επιλογή και είναι πολύ όμορφη, αλλά δυστυχώς για τους ομοφυλόφιλους είναι πολύ δύσκολο να  υιοθετήσουν σε ορισμένες χώρες», συνέχισε

Ο Martin, ο οποίος επιβεβαίωσε τον γάμο του με τον Jwan Yosef το 2018, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών: των δίδυμων Valentino και Matteo, που γεννήθηκαν το 2008, της κόρης Lucia, 1, και του νεογέννητου γιου Renn, 9 μηνών.

Και τα τέσσερα παιδιά του Μάρτιν γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας. Το 2010, μίλησε στην Oprah Winfrey για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει την παρένθετη μητρότητα ως τρόπο για να γίνει πατέρας, επιλέγοντας μια ιδιωτική διαδικασία, όπου τόσο ο δότης ωαρίων όσο και η παρένθετη μητέρα δεν γνώριζαν την ταυτότητα του Martin.

View this post on Instagram

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

«Υπάρχουν ανοιχτές υιοθεσίες και ιδιωτικές υιοθεσίες», είπε. «Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα στην παρένθετη μητρότητα… Κάποιες μητέρες που κυοφορούν τα μωρά το προτιμούν έτσι, και η περίπτωσή μου ήταν έτσι».

Κατά τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ο Ρίκι Μάρτιν εξήγησε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τη γυναίκα που τελικά θα κουβαλούσε τα παιδιά του

«Είπα, γιατί το κάνεις αυτό; Και είπε, «Επειδή είμαι μια πολύ πνευματική γυναίκα και δεν ένιωσα ποτέ πιο κοντά στον Θεό από εκείνη τη στιγμή που μπορώ να δώσω το δώρο της ζωής σε κάποιον που δεν μπορεί να το κάνει μόνος του», εξήγησε. “”Είπα, “Εσύ είσαι αυτός”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments