Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Δολοφονία Άλκη: Το πανό ντροπής στην Τούμπα – Καταδίκη στo Twitter

ΠΑΟΚ Δολοφονία Άλκη: Το πανό ντροπής στην Τούμπα – Καταδίκη στo Twitter
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ να αναρτήσουν πανό συμπαράστασης στους προφυλακισμένους χούλιγκανς για τη δολοφονία του Άλκη

Ένα προκλητικό πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Μίντιλαντ στην Τούμπα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Την ώρα που παραμένουν νωπές ακόμα οι μνήμες της στυγερής και άνανδρης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη από χούλιγκανς, κάποιοι εξακολουθούν να επιλέγουν την τακτική της πόλωσης.

Αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ πρόκρισης στους «16» του Europa Conference League, στο γήπεδο της Τούμπας αναρτήθηκε πανό με περιεχόμενο που, όπως υπέθεσαν πολλοί, στέλνει μήνυμα συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή: «Αδέρφια κρατάτε γερά».

Το πανό, που αργότερα μεταφέρθηκε στη θύρα 4, απαθανατίστηκε από φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ στα social media έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις αποδοκιμασίας, ακόμη και από φίλους του ΠΑΟΚ.

Δείτε κάποιες από αυτές

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη

Με διάταση της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα και για διάρκεια δύο μηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δώδεκα κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη, κατόπιν αιτήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό την τυχόν αναγνώρισή τους από άλλα θύματα οπαδικής βίας

Στο μεταξύ, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών, με αναστολή, τον 22χρονο, 12ο συλληφθέντα για την υπόθεση, επειδή κατά την παράδοσή του στις διωκτικές Αρχές είχε βρεθεί στο αυτοκίνητό του ένας σουγιάς. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν το τρίτο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, με οδηγό τον 22χρονο.

Υπενθυμίζεται πως και οι 12, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments