Πολιτική

Ρωσία Ουκρανία πόλεμος: Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας ζητά ο Σκρέκας

Ρωσία Ουκρανία πόλεμος: Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας  ζητά ο  Σκρέκας
Ρωσία Ουκρανία πόλεμος: Με επιστολή του ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με επιστολή του ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να συζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των μεγάλων ανατιμήσεων στο κόστος ενέργειας, μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Την επιστολή συνυπογράφουν οι υπουργοί Ενέργειας της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Η επιστολή, που εστάλη με πρωτοβουλία του κ. Σκρέκα στην υπουργό Οικολογικής Μετάβασης της Γαλλίας, Barbara Pompili και στην επίτροπο Ενέργειας, Kadri Simson, αναφέρει ότι η παρούσα κρίση απαιτεί συντονισμένη δράση σε κεντρικό ευρωπαϊκό επίπεδο, για την προστασία των Ευρωπαίων πολιτών και των οικονομιών των κρατών – μελών.

Η επιστολή εστάλη στη Γαλλίδα υπουργό, καθώς η Γαλλία έχει αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου 2022 την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για έξι μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments