Ελλάδα

Παγώνη: «Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό»

Παγώνη: «Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό»
Πότε εκτιμά ότι θα πετάξουμε τις μάσκες.

Πάσχα στο χωριό, εκτιμά πως θα κάνουμε φέτος η Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας πως δεν είμαστε ακόμη σε φάση να πετάξουμε τις μάσκες, ενώ έβαλε φρένο και στα σενάρια για τέταρτη δόση. Μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, διαπίστωσε πως τα κρούσματα σταδιακά αρχίζουν και μειώνονται τα κρούσματα κάτι που θα συμβεί και με τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, δηλαδή θανάτους και διασωληνωμένους.

«Θα μειωθούν σταδιακά νεκροί και διασωληνωμένοι»

«Σταδιακά αρχίζουν και μειώνονται τα κρούσματα. Θα μειωθούν και οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι, αλλά σταδιακά. Και ο Μάρτης θα είναι ίδιος στους δείκτες αυτούς. Στα νοσοκομεία οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι μειωμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η Όμικρον και οι υποπαραλλαγές της έχουν πιο απλά συμπτώματα», εξήγησε η κ. Παγώνη.

«Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό»

«Με τα δεδομένα που έχουμε το Πάσχα θα είναι στο χωριό. Όλοι το περιμένουν», πρόσθεσε.

Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες

«Δεν έχουμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που θα έπρεπε για να πετάξουμε τις μάσκες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτές τις ημέρες, τις οποίες βέβαια ο κόσμος δε διασκέδασε. Σε φρενάρουν οι εικόνες από την Ουκρανία, δεν έχεις διάθεση για διασκέδαση», σημείωσε η κ. Παγώνη αναφορικά με το πότε θα πετάξουμε τις μάσκες.

«Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας»

«Για την 4η δόση, ας μην τρέχουμε, ας κάνουμε την 3η δόση. Όταν χρειαστεί να κάνουμε 4η, ή ετήσια δόση, ή οτιδήποτε, η επιτροπή θα εισηγηθεί και θα προχωρήσουμε. Η 3η δόση είναι η ασφάλεια για όλους μας. όποιος έχει κάνει 3η δόση, δεν υπάρχουν θάνατοι, είναι ελάχιστοι. Όποιος την έχει κάνει δε θα πεθάνει», τόνισε κλείνοντας η κ. Παγώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments