Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 155: Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι γυρίζει στο σπίτι της

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 155: Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι γυρίζει στο σπίτι της
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 155: Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του.

Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 155

Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) Μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου, γεωπόνος. Ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Στέφανος Καπερνάρος (Liam Ireland) Γιος του Στάθη και της Αρετής Καπερνάρου. Τολμηρός κι επίμονος, φιλόδοξος γεωπόνος. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.

Ισίδωρος Βρεττάκος (Νίκος Γαλανός) Aδελφός του Ιπποκράτη και της Ιουλίας Βρεττάκου. Ο χήρος πατέρας του Μάνου. Μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη αναλαμβάνει την επιχείρηση, αλλά η συνδιαχείρισή της με την Αθηνά είναι ένα αγκάθι που δεν μπορεί να ανεχτεί. Σκληρός χαρακτήρας, αυστηρός κι άκαμπτος, με κρυφή ατζέντα.

Ιουλία Βρεττάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) Αδελφή του Ισίδωρου και του Ιπποκράτη, νονά και θεία της Μυρτάλης, την οποία αγαπάει σαν κόρη της. Γλυκιά και ήρεμη, αλλά με έντονα στοιχεία Μανιάτισσας. Δεν θέλει να παντρευτεί, ούτε να κάνει οικογένεια, εξαιτίας μιας μεγάλης απογοήτευσης που είχε στο παρελθόν. Είναι ερωτευμένη, εδώ και χρόνια, με τον Στάθη Καπερνάρο, αλλά δεν ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο τη χώρισε ξαφνικά, όταν ήταν σχεδόν έφηβη. Με τα χρόνια, ο έρωτας αυτός έγινε μίσος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments