Lifestyle

Σοφία Αμπράμοβιτς: Συμπαραστέκεται στην Ουκρανία η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς

Σοφία Αμπράμοβιτς: Συμπαραστέκεται στην Ουκρανία η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - TheFamousPeople

Σοφία Αμπράμοβιτς: Η ανάρτησή που έκανε στο Instagram κιατά του Πούτιν

Στο πλευρό των πλούσιων Ρώσων που καταδικάζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία βρίσκεται και η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η 27χρονη καλλονή κληρονόμος, που περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στο Λονδίνο για σπουδές και εργασία, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, που δείχνει τον Ρώσο ηγέτη και έγραψε: «Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο ψέμα της προπαγάνδας του Κρεμλίνου είναι ότι οι περισσότεροι Ρώσοι στέκονται στο πλευρό του Πούτιν».

View this post on Instagram

A post shared by SA (@sofiaabramovich97)

Η παρέμβαση της κόρης του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη λόγω της ιδιότητας του πατέρα της ως ένας από τους πιο υψηλούς ολιγάρχες που ζουν στη Βρετανία

Ονομάστηκε από τους βουλευτές την Τρίτη ως ένας από τους 35 ολιγάρχες που προσδιορίστηκαν από τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι ως ένας από τους «βασικούς παράγοντες» της «κλεπτοκρατίας» που διοικεί ο Πούτιν.

Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι κοντά στο Κρεμλίνο ή ότι έχει κάνει οτιδήποτε που θα άξιζε να του επιβληθούν κυρώσεις – καθώς η Βρετανία προσπαθούσε να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με την Ουκρανία.

Ο κ. Αμπράμοβιτς λέγεται ότι του απαγορεύτηκε να ζήσει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν τον έχουν δει στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, το Στάμφορντ Μπριτζ, στο νοτιοδυτικό σπίτι της ποδοσφαιρικής του ομάδας Premier League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments