Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Πήρε το διπλό και «βλέπει» εξάδα

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Πήρε το διπλό και «βλέπει» εξάδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σημαντικό διπλό πήρε ο Άρης μέσα στην Τρίπολη και πλέον ονειρεύεται εξάδα

Ο Άρης κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό διπλό σήμερα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-0 πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και πλέον «ονειρεύεται» εξάδα.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 41ο λεπτό και Λούκας Σάσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με το «τρίποντο» αυτό ο Άρης ανέβηκε στους 36 βαθμούς πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση, αφήνοντας τον Αστέρα Τρίπολης στην πέμπτη με έναν βαθμό, αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο – αυτόν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά μεσοβδόμαδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έδωσαν στους αντίστοιχους του Άρη μια φανέλα με το όνομα του Άλκη, με το νούμερο 19.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης – Μίλαν Ράσταβατς: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Ατιένζα (90’+1’ Μπενίτο), Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε (76’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (76’ Τιλίκα), Ριέρα (59’ Κρεσπί), Σονί (59’ Καπίγια), Μπαράλες.

Άρης – Χερμάν Μπούργος: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγέ (59’ Μπερτόγλιο / 67’ Ματέο), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (59’ Γκάμα), Ματίγια (68’ Ντουκουρέ), Καμαρά (82’ Μπεναλουάν).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments