Αθλητισμός

Μαρίνος Ουζουνίδης: Έκλεισε το deal με τους Σαουδάραβες – Ανακοινώθηκε επισήμως

Μαρίνος Ουζουνίδης: Έκλεισε το deal με τους Σαουδάραβες – Ανακοινώθηκε επισήμως
Ο Έλληνας τεχνικός είχες έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τους υπευθύνους της ομάδας - Το Σάββατο η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του

Θέμα ωρών ήταν τελικά το “κλείσιμο” της οριστικής συμφωνία του Μαρίνου Ουζουνίδη με τημ Αλ Φαϊσαλί.

Ο Έλληνας τεχνικός είχες έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τους υπευθύνους της ομάδας και σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία, απέμεναν τα τυπικά, τα οποία όπως σημείωναν ότι επρόκειτο να διευθετηθούν εντός του σαββατοκύριακου

Οι Άραβες βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ντάνιελ Ράμος και φαίνεται πως αυτόν τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η συμφωνία ισχύει έως το τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού να ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.

Ο 54άχρονος τεχνικός ταξίδεψε χθες το μεσημέρι του Σαββάτου στη χώρα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, σύμφωνα με το οποίο θα λάβει δυνητικά πάνω από 2.000.000€ σε ορίζοντα 1.5 έτους.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στην 13η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 14η Ετιφάκ, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ουζουνίδης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Φατέχ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments