Πολιτική

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σακελλαροπούλου – Βαθιά θλίψη για τον θάνατο των ομογενών μας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σακελλαροπούλου – Βαθιά θλίψη για τον θάνατο των ομογενών μας
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών, αλλά και όλων των θυμάτων του απρόκλητου αυτού πολέμου όπως τον χαρακτήρισε

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο των δέκα Ελλήνων ομογενών, αλλά και όλων των θυμάτων κατά τη διάρκεια των ρωσικών βομβαρδισμών στην Ανατολική Ουκρανία εξέφρασε με ανάρτησή της στο Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο των ομογενών μας από ρωσικούς βομβαρδισμούς, όπως και για όλα τα θύματα αυτού του απρόκλητου πολέμου εναντίον της Ουκρανίας. Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας.

Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την αντιφώνηση της στην τελετή ανακήρυξης της σε επίτιμη δημότη του Δήμου Δίου – Ολύμπου στο Λιτόχωρο Πιερίας, αναφερόμενη στην επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και στον θάνατο των Ελλήνων ομογενών,  μίλησε για «εισβολή της Ρωσίας σε μία ανεξάρτητη, κυρίαρχη χώρα, η οποία ασπάζεται τις ευρωπαϊκές αξίες» και υπογράμμισε: «Ήδη θρηνούμε θύματα, υπάρχουν και θύματα ομογενείς, δυστυχώς, αλλά και θύματα από τον ουκρανικό λαό, γιατί οι άνθρωποι είναι παντού και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι εξίσου σημαντική όποιον κι αν αφορά. Ειλικρινά εύχομαι, όπως φαντάζομαι όλοι μας, να επικρατήσει σύντομα η λογική εκεί που πρέπει και να έχουμε μία καλύτερη εξέλιξη σε αυτό το γεγονός, σ’ αυτήν την κρίση, η οποία κινδυνεύει να γυρίσει τον κόσμο, την ανθρωπότητα, όχι μόνο την Ευρώπη, δεκαετίες πίσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments