Οικονομία

GAZPROM: Συνεχίζεται κανονικά η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

GAZPROM: Συνεχίζεται κανονικά η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
GAZPROM: Κανονικά συνεχίζεται η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού κολοσσού Gazprom. 

Κανονικά συνεχίζεται η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού κολοσσού Gazprom. Η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας συνεχίζεται κανονικά και ο αγωγός δεν έχει πληγεί από εκρήξεις, δήλωσε ο διαχειριστής του αγωγού αερίου της Ουκρανίας.

Ουκρανοί αξιωματούχοι είχαν πει πως ρωσικά στρατεύματα ανατίναξαν έναν αγωγό αερίου στη βορειοανατολική επαρχία Χάρκοβο όμως δεν είναι σαφές αν ο τομέας που επλήγη ήταν τμήμα ενός αγωγού διαμετακόμισης αερίου ή ένα περιφερειακό δίκτυο διανομής. Ο ελεγχόμενος από το Κρεμλίνο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε σήμερα πως οι ρωσικές εξαγωγές αερίου μέσω Ουκρανίας προς την Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά, συμβαδίζοντας με τα αιτήματα από τους πελάτες. Η εταιρία ανέφερε πως τα αιτήματα για αέριο μέσω αυτής της διαδρομής ανέρχονταν σήμερα στα 107,5 εκατομμύρια κυβικά μέτρα.

Gazprom: Αυτοκτόνησε ο οικονομικός διευθυντής

Νεκρός βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη ο οικονομικός διευθυντής της Gazprom, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ενιαίου Κέντρου Διακανονισμού (UCC) της Gazprom για την εταιρική ασφάλεια.

Πρόκειται για τον 61χρονο Alexander Tyulakov. Νωρίτερα σήμερα, διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι είχε βρεθεί νεκρός ο οικονομικός διευθυντής της Gazprom, ωστόσο στη συνέχεια μεταδόθηκε ότι η πληροφορία ήταν λανθασμένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments