Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός το 3μερο – Πού θα χιονίσει πολύ

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός το 3μερο – Πού θα χιονίσει πολύ
Αλλάζει ο καιρός το 3μερο - Που θα χιονίσει πολύ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη με βροχές και χιονοπτώσεις, όπως έχει ήδη προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε βροχές και χιόνια στα βόρεια πάνω από 600 μέτρα. Μεταξύ Ηπείρου και Ιονίου θα έχουμε χαμηλή νέφωση και από τη Στερεά και νοτιότερα θα έχουμε περισσότερη συννεφιά.

Στο Αιγαίο θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχές με την Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες να έχουν ανοιχτό καιρό αλλά και μια θολούρα από την σκόνη της Αφρικής.

Από το μεσημέρι και μετά εκτός από Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος με πολλές βροχές και στην Αττική. Εως το απόγευμα θα βρέξει στη Θεσσαλία και το νότιο Θρακικό.

Στο Ιόνιο επίσης θα έχουμε καταιγίδες και από το βράδυ τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν βορειότερα.

Χιόνια θα πέσουν σε περιοχές της Μακεδονίας (κεντρική και ανατολική).

Στην Αττική, θα έχει από το πρωί αυξημένη συνεφιά και από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα γίνουν περισσότερες. Από αργά τη νύχτα εξασθένιση με τη θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις και προς το ξημέρωμα θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε στα ΒΔ, στα βόρεια της χώρας βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Την Καθαρά Δευτέρα η μέρα θα έχει συννεφιά σε κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα με κάποιες τοπικές βροχές στα δυτικά. Κάποιες βροχές θα έχουμε επίσης το βράδυ προς τα ΒΑ της Ελλάδας.

Δείτε την πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments