Lifestyle

Κώστας Αποστολάκης: «Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί και φίλους κι εργοδότες και συναδέλφους»

Κώστας Αποστολάκης: «Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί και φίλους κι εργοδότες και συναδέλφους»
Κώστας Αποστολάκης: Ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο συμπεριφοράς που είχε στο παρελθόν αλλά και τις νέες ριζικές αλλαγές που έκανε.

Για τις μεγάλες αλλαγές στον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του μίλησε μεταξύ άλλωνη ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στα δύο χρόνια κορωνοϊού που πέρασαν και στάθηκαν ικανά να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή του.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής. Ο προηγούμενος είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε και η πανδημία σε αυτό. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία, έζησα ένα πραγματικό γεγονός στο ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις, χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίσει στον υλισμό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως έχει κάνει αξιόποινα πράγματα στη ζωή του και αναφέρθηε σε αυτά

«Έχω ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανα. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί και φίλίες κι εργοδότες και συναδέλφους. Βία έχω ζήσει ναι, έχουμε πλακωθεί στο ξύλο με άντρες, με γυναίκες όχι», δήλωσε.

«Ήμουν 20 λεπτά γονατιστός και προσευχόμουν με κλάματα. Έγινε ένα κρακ μέσα μου κι από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα που σας μιλάω, είμαι άλλος άνθρωπος», είπε.

Όσο για το παιδί του και την σύζυγό του ανέφερε: «Η σχέση μας με την κόρη μου και την Αμέλια είναι καλύτερη από ποτέ. Με την Αμέλια, δεν είχαμε καλή σχέση, από δική μου υπαιτιότητα».

Σε ότι αναφορά τον έρωτα και τι ρόλο πασίζει στη ζωή του απάντησε λέγοντας:

«Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα εγωιστικό, που δημιουργεί εξάρτηση, καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν παίρνω πρωτοβουλίες. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;», τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments