Αθλητισμός

Ζελέζνιτσαρ – Σαράγεβο: Ντου στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο – Σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο

Ζελέζνιτσαρ – Σαράγεβο: Ντου στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο – Σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο… κακός χαμός πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της Βοσνίας, Ζελέζνιτσαρ – Σαράγεβο, με οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν μάχες σώμα με σώμα.

Πεδίο μάχης έγινε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Γκρμπάβιτσα» στη Βοσνία πριν το τοπικό ντέρμπι της Ζελένιτσαρ με τη Σαράγεβο. Οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν μέχρι το “πέταλο” των οργανωμένων των φιλοξενούμενων, τους… επιτέθηκαν με καπνογόνα και επιχείρησαν να κλέψουν πανό που είχαν κρεμάσει. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν σκηνές βίας, με μάχες σώμα με σώμα. Ο αγώνας ξεκίνησε -τελικά- με καθυστέρηση περίπου δέκα λεπτών.

https://www.youtube.com/watch?v=FBQioo1T1zg

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.