Lifestyle

Η Zoë Kravitz εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη στην πρεμιέρα του The Batman με στενό φόρεμα Oscar de la Renta

Η Zoë Kravitz εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη στην πρεμιέρα του The Batman με στενό φόρεμα Oscar de la Renta
Zoë Kravitz: Το κομψό σύνολο αποτελείται από ένα βελούδινο φόρεμα στήλης κορσέ, ενώ στο μπούστο υπάρχουν δύο γάτες.

Η Zoë Kravitz εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη βραδινές ώρες μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της για την παγκόσμια πρεμιέρα του The Batman. Μετά από μια προηγούμενη εμφάνιση στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα με μια σειρά από εμφανίσεις Saint Laurent, η ηθοποιός επέλεξε ένα στενό φόρεμα Oscar de la Renta σαν  έναν μοντέρνο φόρο τιμής στον χαρακτήρα της στην οθόνη καθώς υποδύεται την  Catwoman.

Το κομψό σύνολο αποτελείται από ένα βελούδινο φόρεμα στήλης κορσέ, ενώ στο μπούστο υπάρχουν δύο γάτες. Ο ομώνυμος οίκος μοιράστηκε την κατασκευή του φορέματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου φτιαγμένο στο χέρι. «Έχουμε μια υπέροχη νύχτα κοντά μας», είπε ο οίκος στο Instagram. Είναι ένας ταιριαστός φόρος τιμής στην ταινία, που αποκτά την τεχνογνωσία ενός πολυτελούς Αμερικανού couturier με την παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε επίσης στη Νέα Υόρκη – παραδοσιακά το σκηνικό της φανταστικής πόλης Gotham στα Comics της DC.

Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί ερχεται αφότου η ηθοποιός φωτογραφήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Παρίσι για την προβολή, της ταινίας φορώντας Saint Laurent. Ο συμπρωταγωνιστής Robert Pattinson επέλεξε τον οίκο Dior και στις δύο εμφανίσεις.

Το αφιέρωμα στο κόκκινο χαλί της ταινίας είναι κάτι για το οποίο η Zendaya έχει γίνει επίσης γνωστή τα τελευταία χρόνια. Τόσο για την κυκλοφορία του Spider-Man: Far From Home το 2019 όσο και του Spider-Man: No Way Home το 2021, η βραβευμένη ηθοποιός άντλησε έμπνευση από τον υπερήρωα. Μερικές μόνο από τις προωθητικές της εμφανίσεις περιελάμβαναν ένα προσαρμοσμένο σύνολο Valentino Haute Couture και ένα vintage φόρεμα Robert Cavalli.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Pedestrian, η Kravitz, η οποία είναι ένας τεράστιος υποστηρικτής της κοινότητας LGBTQIA+, είπε ότι έπαιξε την Catwoman (επίσης γνωστή ως Selina Kyle) ως αμφιφυλόφιλη. «Αυτό είναι σίγουρα ο τρόπος που το ερμήνευσα, ότι [η Selina και η Anika] είχαν κάποιο είδος ρομαντικής σχέσης», είπε.

Το The Batman θα κυκλοφορήσει στις αυστραλιανές αίθουσες από τις 3 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments