Lifestyle

Εύη Αδάμ: Η μεγάλη κόρη της, Νεφέλη Λιβιεράτου, στα 22 της μοιάζει ακριβώς με εκείνη

Εύη Αδάμ: Η μεγάλη κόρη της, Νεφέλη Λιβιεράτου, στα 22 της μοιάζει ακριβώς με εκείνη
Εύη Αδάμ:  Η 22χρονη κόρη της όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με εκείνη. Με τον Λάμπη Λιβιεράτου, ωστόσο, μοιάζει πολύ στα μάτια.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη της πρώην παρουσιάστριας του Mega Star Εύης Αδάμ και του τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτου, είναι 22 χρονών και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με τη μαμά της.

Η νεαρή Νεφέλη έκανε το βράδυ του Σαββάτου μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία απαθανατιζόταν με αγαπημένες φίλες κατά την έξοδό της για ποτό.

Η 22χρονη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με τη μαμά της. Με τον μπαμπά της, ωστόσο, μοιάζει πολύ στα μάτια. Οι, δε, πρόσφατες φωτογραφίες τη δείχνουν σαν μία νεότερη εκδοχή της Εύη Αδάμ.

Νεφέλη Λιβιεράτου: Η αδυναμία στην αδερφή της, Δανάη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της, ωστόσο, δείχνουν και πόσο ίδια είναι πια με τη μαμά της, με τη διαφορά ότι η Εύη Αδάμ είναι πιο μελαχρινή από την ξανθιά κόρη της.

Η Νεφέλη αξίζει να αναφέρουμε πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την μικρότερη αδερφή της, Δανάη, και πολλές φορές τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments