Διεθνή

Μαρία Ζαχάροβα: Οι καυτές φωτογραφίες της εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου που επιτίθεται στην Ελλάδα

Μαρία Ζαχάροβα: Οι καυτές φωτογραφίες της εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου που επιτίθεται  στην Ελλάδα
Ιδιαίτερα ενεργή στα social media με "καυτές" φωτογραφίες και αποκαλυπτικές πόζες η Μαρία Ζαχάροβα, η γυναίκα που επιτίθεται στην Ελλάδα από τη θέση της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών

Η πρόσφατη αντιπαράθεση Αθήνας – Ρωσικής πρεσβείας με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανέδειξε ως πρόσωπο ενδιαφέροντος μία γυναίκα, η οποία ανέλαβε τον ρόλο να εξαπολύει επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση από τη θέση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η 47χρονη «σιδηρά» κυρία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Βλαντιμίροβα Ζαχάροβα είναι γόνος οικογένειας Ρώσων διπλωματών, η οποία επί μία σχεδόν δεκαετία έζησε και μεγάλωσε στο Πεκίνο, πριν γυρίσει οριστικά στη Μόσχα το 1991, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Η Μαρία Ζαχάροβα αποφοίτησε το 1998 από τη Σχολή Διεθνούς Δημοσιογραφίας στο MGIMO στον τομέα των ανατολίτικων σπουδών και της δημοσιογραφίας, ενώ έχει και έχει και διδακτορικό στις Ιστορικές Επιστήμες. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέι Μακαρόφ και έχει μια κόρη 12 ετών.

Οι “καυτές” αναρτήσεις στο instagram

Η Μαρία Ζαχάροβα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μέσω σκληρών ανακοινώσεων και επιθέσεων κατά πάντων, απολαμβάνοντας την πλήρη στήριξη το Ρώσου προέδρου, ο οποίος δεν συνηθίζει να τοποθετεί γυναίκες σε θέσεις “κλειδιά” της κυβέρνησής του.

‘Αλλωστε η εντυπωσιακή Ρωσίδα, όταν διορίστηκε τον Αύγουστο του 2015  διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου με εντολή του Υπουργείου Εξωτερικών έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του τμήματος που κατείχε αυτήν τη θέση.

Με μία άλλη φιλοσοφία ωστόσο από αυτή της σκληρής πολιτικού, εμφανίζεται στα social media, όπου ανεβάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς στιγμές από την καθημερινότητά της, κάποιες από τις οποίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.

Δείτε τις φωτογραφίες της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments