Αθλητισμός

FIFA: Απέκλεισε τη Ρωσία από το Μουντιάλ

FIFA: Απέκλεισε τη Ρωσία από το Μουντιάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Onsports.gr - EA SPORTS - Publisher of FIFA, Madden NFL, NHL, UFC, PGA TOUR, and F1 Video Games

FIFA: Τελικά δεν άλλαξε στάση και οριστικοποίησε η αποβολή της Ρωσίας από τα play-off του Μουντιάλ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τη μετάθεση της αναμέτρησης Σκωτία - Ουκρανία για τα μπαράζ

Τελεσίδικο χαρακτήρα πήρε η απόφαση της FIFA να αποβάλλει τη Ρωσία από τα play-off του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ! Στο πλαίσιο κυρώσεων προς τους Ρώσους για την εισβολή τους στα ουκρανικά εδάφη, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημοποίησε τις εξελίξεις, δίνοντας αυτόματα το εισιτήριο στην Πολωνία για τον επόμενο γύρο των προκριματικών!

Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί θα προκριθούν άνευ αγώνα στον τελικό της 29ης Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Σουηδία – Τσεχία με διακύβευμα το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ.

FIFA: Νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα

Παράλληλα, η αναμέτρηση τους Ουκρανίας με τη Σκωτία για τα play-off που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου θα μετατεθεί τελικά για τον προσεχή Ιούνιο, με την ακριβή ημερομηνία πάντως να μην έχει γνωστοποιηθεί.

Ο νικητής του εν λόγω ζευγαριού θα αναμετρηθεί ακολούθως με μια εκ των Ουαλία – Αυστρία, οι οποίες θα διασταυρώσουν με τη σειρά τους τα ξίφη τους στις 24 του Μάρτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments