Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 163: Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα εξώδικο που θα της ταράξει τη ζωή

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 163: Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα εξώδικο που θα της ταράξει τη ζωή
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 163: Ο Μάνος δανείζει στον Ανέστη χρήματα, αγνοώντας πως με αυτά θα οργανώσει την επίθεση κατά της Μαρίνας.

Η Εύα επιστρέφει στη Μάνη, δείχνοντας πραγματικά ερωτευμένη με τον Στάθη και δεν χάνει την ευκαιρία να του εκφράσει τα συναισθήματά της. Ο Στάθης κάνει εκ νέου κουβέντα με την Αρετή για το διαζύγιο, αλλά εκείνη του ζητά μια μικρή παράταση μέχρι το καλοκαίρι.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 163

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και ενημερώνει τη Μαρία για όσα μεσολάβησαν με την Κατερίνα. Ο Μάνος δανείζει στον Ανέστη χρήματα, αγνοώντας πως με αυτά θα οργανώσει την επίθεση κατά της Μαρίνας. Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα εξώδικο που θα της ταράξει τη ζωή.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 163

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Αποκορύφωμα το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα.

Σε παράλληλη δράση, η Μυρτάλη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή! Η είδηση του θανάτου του πατέρα της καθώς και της τελευταίας του επιθυμίας να την αποκληρώσει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, µίσους κι εκδίκησης… Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments