Focus

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Πηγή Φωτογραφίας: La Libre.be - JDD - Кино-Театр.РУ

Ο 73χρονος σταρ Ζεράρ Ντεπαρντιέ των «Cyrano de Bergerac» και «Asterix and Obelix» είχε ζητήσει τον Μάιο του 2021 την άρση των κατηγοριών.

Το Εφετείο του Παρισιού επιβεβαίωσε την Πέμπτη το κατηγορητήριο κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που προέκυψε από καταγγελία της ηθοποιού Σαρλότ Αρνούλ, ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Χάιτζ σε δελτίο τύπου.

«Το ανακριτικό τμήμα θεωρεί επομένως ότι υπάρχουν, σε αυτό το στάδιο, σοβαρές ή σύμφωνες ενδείξεις που δικαιολογούν ότι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ παραμένει κατηγορούμενος», για αυτά τα γεγονότα που χρονολογούνται από τον Αύγουστο του 2018, δήλωσε ο Heitz.

Ο 73χρονος σταρ των «Cyrano de Bergerac» και «Asterix and Obelix» είχε ζητήσει τον Μάιο του 2021 την άρση των κατηγοριών. Η υπόθεση εξετάστηκε ξανά σε αυτή τη βάση τον Φεβρουάριο, και χθες Πέμπτη ο Heitz ανακοίνωσε ότι είχε απορριφθεί.

«Δεν θέλω να σχολιάσω», είπε η Σαρλότ Αρνούλ, παρούσα στο Εφετείο την ώρα των διαβουλεύσεων.

Η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018

Η καταγγέλλουσα Charlotte Arnould, γεννημένη το 1995 και ηλικίας 22 ετών τότε, παρουσιάστηκε στην αστυνομία στο Lambesc στη νότια Γαλλία στα τέλη Αυγούστου 2018, ισχυριζόμενη ότι είχε βιαστεί λίγες μέρες νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις στο σπίτι της σταρ στο Παρίσι. , μια έπαυλη στο έκτο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η Arnould, μίλησε στα μέσα Δεκεμβρίου στο Twitter για να αποκαλύψει την ταυτότητά της. «Είμαι το θύμα του Ντεπαρντιέ», έγραψε. “Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δεν μπορώ να σιωπήσω άλλο…”

«Είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», δήλωσε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments