Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Εξαγριωμένος ο Πούτιν με τους Στρατηγούς του”

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Εξαγριωμένος ο Πούτιν με τους Στρατηγούς του”
Οι απώλειες στην Ουκρανία φαίνεται πως έχουν εξοργίσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος φέρεται να έχει προχωρήσει στην καρατόμηση οκτώ στρατηγών του, διορίζοντας νέους στη θέση τους.

Οι ρωσικές δυνάμεις  βρίσκονται έξω από το Κίεβο έχοντας αποκλείσει πλέον μεγάλες πόλεις , όμως οι ουκρανικές δυνάμεις αντιστέκονται σθεναρά, προκαλώντας στη Ρωσία αρκετές απώλειες στο πεδίο της μάχης.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος φέρεται έτοιμος να προχωρήσει στην καρατόμηση οκτώ στρατηγών του!

Όπως αναφέρει η «New York Post» και η οποία με τη σειρά της επικαλείται δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στην ουκρανική τηλεόραση, δημοσιευμένες στην «Ukrayinska Pravda»:

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι εξαγριωμένος από τις απώλειες, τόσο μάλιστα που ξέσπασε στους στρατηγούς τους. Ο εχθρός μετακίνησε οκτώ στρατηγούς από το πόστο τους επειδή δεν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. Έχουν διοριστεί νέοι” υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ. Και πρόσθεσε: “Αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στη Ρωσική Ομοσπονδία. Μπορώ να σας πω ότι είναι απελπισμένοι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments