Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1049: Η Αλέβ καταστρώνει ένα σχέδιο και απαγάγει τον Εμιρχάν

Ελίφ – Επεισόδιο 1049: Η Αλέβ καταστρώνει ένα σχέδιο και απαγάγει τον Εμιρχάν
Ελίφ – Επεισόδιο 1049: Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Ζουλιντέ μιλάει για τη Λεμάν με τα ωραιότερα λόγια και εκείνη φαίνεται να «μαλακώνει» κάπως τη στάση της.

Η μεγάλη μέρα επιτέλους φτάνει. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πρόκειται να παντρευτούν και είναι ενθουσιασμένοι. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για εκείνους. Ακόμα και η Λεμάν έχει σταματήσει να συμπεριφέρεται άσχημα και φαίνεται να αποδέχεται την κατάσταση, αν και εξακολουθεί να μην είναι ευχαριστημένη με το πως έχουν έρθει τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Ζουλιντέ μιλάει για τη Λεμάν με τα ωραιότερα λόγια και εκείνη φαίνεται να «μαλακώνει» κάπως τη στάση της.

Ελίφ – Επεισόδιο 1049

Υπάρχει όμως κάποιος άλλος που δεν αποδέχεται την κατάσταση και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει αυτό το γάμο. Η Αλέβ λοιπόν, καταστρώνει ένα σχέδιο και απαγάγει τον Εμιρχάν, κλειδώνοντας τον σε μια αποθήκη. Κανείς δεν υποψιάζεται την Αλέβ, αφού είχε φύγει δήθεν το πρωί. Όμως η παρατηρητικότητα της Ελίφ τους βάζει σε υποψίες για το πρόσωπο της Αλέβ. Ο Ακίν βρίσκει το κουράγιο να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Μπιρτσέ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments