Διεθνή

Διακοσμήστε το σπίτι σας με βάση τα ζώδια της αστρολογίας

Διακοσμήστε το σπίτι σας με βάση τα ζώδια της αστρολογίας
Κοιτάξτε τα αστέρια στα ζώδια για εσωτερική έμπνευση

Δεν υπάρχει έλλειψη σχεδιαστικής έμπνευσης στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σαν ένα αγγλικό εξοχικό σπίτι ή ένα ράντσο στο Παλμ Σπρινγκς, υπάρχει πληθώρα πινάκων Pinterest και ξεναγήσεων στο YouTube για αυτό. Προσωπικά έχω αποθηκεύσει αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε εφαρμογή που ενσωματώνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει το σπίτι των ονείρων μου μια μέρα.

Αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον αποθηκευμένο φάκελο των εικόνων έμπνευσής μου στο Instagram, γεμίζω άγχος καθώς έρχομαι αντιμέτωπη με ένα μπαράζ στυλ και κομματιών. Θα υποθέσω ότι δεν είμαι η μόνη  που συγκλονίζεται όταν προσπαθεί να οπτικοποιήσει ένα νέο σπίτι ή να διακοσμήσει εκ νέου ένα τρέχον. Λοιπόν, για να το κάνουμε πιο απλό, γιατί να μην πάρετε μερικές ιδέες κοιτάζοντας το ζώδιό σας;

Προφανώς, δεν πρόκειται να διακοσμήσουν όλα τα ζώδια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά το ζώδιό σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι είναι σημαντικό.

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί ότι είναι κάπως φλογεροί και θορυβώδεις, επομένως είναι καλό για αυτούς να έχουν ένα μέρος για να χαλαρώσουν.

Ταύρος

Η Kirsten Dunst αιχμαλωτίζει πλήρως το πνεύμα του Ταύρου με ένα πλούσιο σπίτι σε εξοχική ατμόσφαιρα που είναι γεμάτο με απίστευτα ευρήματα και αντίκες. Ένας Ταύρος λατρεύει τα ωραία πράγματα, αλλά δεν μπορεί να είναι απλώς όμορφοι και μοντέρνοι – είναι πιο πιθανό να έχουν μια βαθιά ιστορία και να προκαλούν συναισθήματα (η σταρ αναφέρει ότι σκίζει μερικά από τα κομμάτια της).

Δίδυμοι

Ως μεταβλητό ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι απαιτούν πολλή ρευστότητα και ευελιξία. Το απροσδόκητο σπίτι του Troye Sivan στη Μελβούρνη είναι ένα όνειρο για έναν Δίδυμο, με πολλά τεράστια παράθυρα και ανοιχτά επίπεδα, ώστε να μπορείτε να μιλάτε από διαφορετικούς ορόφους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το εμβληματικό σώμα του ζωδιακού κύκλου, επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Καρκίνο να έχει ένα σπίτι που αγαπά, αφού δεν θα θέλει να το αφήσει. Η Liv Tyler, είναι ένας Καρκίνος ήλιος και ανατέλλει, έχει στην κατοχή της το άνετο σπίτι της στη Νέα Υόρκη από τότε που ήταν στα 20 της.

Λέων

Η Cara Delevingne μπορεί να έχει το πιο επιθετικό σπίτι των Λέων που υπήρξε ποτέ. Το σούπερ μόντελ δημιούργησε ένα παιχνιδότοπο για ενήλικες τύπου Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων που διαθέτει λάκκο για μπάλα, ντουλάπα κοστουμιών και ενσωματωμένα τραμπολίνα.

Παρθένος

Μετά το φανταχτερό ταξίδι ενός Λέοντα, τα ζώδια έρχονται πίσω στη Γη με τον Παρθένο. Ένας Παρθένος δεν πρόκειται να είναι το πρώτο άτομο που θα καμαρώσει το σπίτι του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βαρετό.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ευλογημένοι με μια εγγενή ικανότητα για καλό γούστο, επομένως δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουν τόσο πολύ όταν διακοσμούν έναν χώρο. Το ευάερο, γεμάτο φως σπίτι της ζυγίνας Dakota Johnson είναι αβίαστα κομψό και άψογα επιμελημένο με εκθαμβωμένες φωτογραφίες και μια αλφαβητική συλλογή δίσκων. Οι Ζυγοί μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στη φόρμα έναντι της λειτουργίας, όπως αποδεικνύεται από τα όμορφα έπιπλα αυλής της Τζόνσον που δεν πρέπει να βγαίνουν έξω ή το ξύλινο τραπέζι της από το γιοτ του Ουίνστον Τσόρτσιλ στο οποίο οι επισκέπτες δεν μπορούν πραγματικά να καθίσουν.

Σκορπιός

Το κρυφό σπίτι της Kendall Jenner στο Χόλιγουντ προσφέρει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν Σκορπιό – την ιδιωτικότητα. Ένας Σκορπιός θα θέλει ένα μέρος όπου θα μπορεί να επαναφορτιστεί και να ξεφύγει από τον κόσμο, ιδανικά ένα μέρος που είναι κρυμμένο στη μέση ενός δάσους.

Τοξότης

Εάν ένας Τοξότης δεν μπορεί να έχει σπίτι σε κάθε χώρα, θα ενσωματώσει όλα τα ταξίδια του σε αυτό που ζει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι δυνητικά τα πιο σκληρά εργαζόμενα άτομα από τα ζώδια και δεν πρέπει να φοβούνται να το δείξουν. Το γιγάντιο κάστρο του Tyrese Gibson στην Ατλάντα είναι μια ωδή στη δική του μακρά καριέρα και στο πόσο μακριά έχει φτάσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο καινοτόμος του ζωδιακού κύκλου, επομένως θα κλίνουν προς ένα σπίτι που είναι πιο σύγχρονο και βιομηχανικό

Ιχθύς

Κανένα ζώδιο δεν λατρεύει να επιδίδεται σε μια φαντασίωση όπως ο Ιχθύς. Το ανακτορικό σπίτι της Κάθι Χίλτον σας κάνει να αναρωτιέστε αν βρίσκεστε ακόμα στην Καλιφόρνια ή αν έχετε μεταφερθεί με κάποιο τρόπο στη Γαλλία από έναν άλλο αιώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments