Αθλητισμός

Γιουβέντους: Παρέλαβε 80 Ουκρανούς πρόσφυγες από τα σύνορα με την Ουγγαρία

Γιουβέντους: Παρέλαβε 80 Ουκρανούς πρόσφυγες από τα σύνορα με την Ουγγαρία
Σύλλογοι απ΄ όλο τον κόσμο προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τον πληγωμένο από τον πόλεμο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Μετά τη Μίλαν που συγκέντρωσε 60.000 ευρώ σχεδιάζοντας μια νέα ειδική φανέλα σχεδιασμένη με το πρόσωπο του διάσημου Ουκρανού άσου (νυν προπονητή της Τζένοα) Αντρέϊ Σεφτσένκο  η Γιουβέντους έστειλε λεωφορεία στα σύνορα με την Ουγγαρία για να φέρει στην Ιταλία 80 Ουκρανούς πρόσφυγες.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρέδωσε είδη όπως τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα σε όσους βρέθηκαν στα σύνορα και στη συνέχεια μετέφερε τους πρόσφυγες στην Ιταλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα άτομα που ταξίδεψαν από την Ουκρανία ήταν παιδιά ηλικίας από έξι έως 14 χρόνων ετών τα οποία τα οποία συμμετείχαν σε σχολές ποδοσφαίρου στο Κίεβο, στο Χάρκοβο και σε άλλες περιοχές που δέχτηκαν σφοδρό βομβαρδισμό.

Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο ταξίδι μετ’ επιστροφής, απόστασης 2.800 χιλιομέτρων ήταν ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και ο προϊστάμενος του ιατρικού τμήματος του συλλόγου Λούκα Στεφανίνι.

Τα παιδιά και οι μητέρες τους μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία κοντά στο Κουνέο στην περιοχή του Πιεμόντε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments