Αθλητισμός

Ξέσπασμα του Ντι Κάνιο… εις βάρος του Μέσι

Ξέσπασμα του Ντι Κάνιο… εις βάρος του Μέσι
Ο Πάολο ντι Κάνιο ξέσπασε κατά του Λιονέλ Μέσι, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Αργεντινός από τον κόσμο της Παρί, και τόνισε ότι προτιμάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επειδή έχει ψυχή.

Ο Λιονέλ Μέσι γνώρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της δικής του ομάδες, με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν να γιουχάρουν το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) τους παίκτες της ομάδας, για τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής στο Sky Sport Italia τα έβαλε με τον Αργεντινό σταρ, υποστηρίζοντας ότι προτιμάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω του πάθους και της ψυχής που έχει.

“Ο Μέσι έφυγε από το γήπεδο ξύνοντας το κεφάλι του, δεν έχει συναισθήματα. Προτιμώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλετε να κάτσω στον πάγκο κόντρα στη Σίτι; Επιστρέφω στην Πορτογαλία, μετά γυρίζω και σημειώνω χατ-τρικ. Προτιμώ τον άνθρωπο που έχει ψυχή από τον εξωγήινο χωρίς συναισθήματα.

Ο Μέσι έδειξε τα όρια της προσωπικότητάς του. Φυσικά, μπορεί να τον γιουχάρουν. Τον περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές. Ονειρεύονταν, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν η σωστή.

Ο Νεϊμάρ ήταν ακόμα χειρότερος. Δεν κάνει αξιόλογα πράγματα και τον περασμένο μήνα είπε ότι ήθελε να πάει στο MLS για να κάνει τρεις μήνες διακοπές. Θέλω να πω ότι πρέπει να σέβεστε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments