Αθλητισμός

«Ομάδα της Super League κινδυνεύει με οικονομικό κραχ»

«Ομάδα της Super League κινδυνεύει με οικονομικό κραχ»
Η συγκεκριμένη εξέλιξη οφείλεται στο γεγονός ότι οι σύλλογοι δεν θα πάρουν τα χρήματα που υπολόγιζαν από το στοίχημα.

Είναι αλήθεια ότι τουλάχιστον μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας 1 κινδυνεύει με οικονομικό κράχ επειδή δεν θα πάρει χρήματα από το Στοίχημα;

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται από τη μόνιμη στήλη του sdna, τις φήμες. Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως προς ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη είδηση.

Τα χθεσινά αποτελέσματα της Super League

O Παναθηναϊκός με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τον Άρη, ο οποίος ηττήθηκε στο Φάληρο 2-1 από τον Ολυμπιακό και φυσικά να μειώσει την απόσταση από την Ένωση στον έναν βαθμό.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έμεινε όρθια στη Λεωφόρο, διατηρήθηκε στην τρίτη θέση κι αύξησε έστω και λίγο τη διαφορά από τον Άρη. Την ερχόμενη αγωνιστική ασφαλώς κυριαρχεί το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και φυσικά η μάχη Άρης-Παναθηναϊκός. Ο ηττημένος στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι σε δεινή θέση για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη διατηρήθηκε στο +12 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τα βρήκε σκούρα και λύγισε στο 91′ με 1-0 τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες ούτως ή άλλως ήταν αουτσάιντερ, έχουν λίγες λύσεις και δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments