Καιρός

Σάκης Αρναούτουγλου καιρός: Έρχεται νέος χιονιάς τις επόμενες μέρες

Σάκης Αρναούτουγλου καιρός: Έρχεται νέος χιονιάς τις επόμενες μέρες

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Σάκης Αρναούτογλου

Σάκης Αρναούτουγλου καιρός: «Αγριεμένος» είναι φέτος ο Μάρτης όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο προγνώστης ο οποίος προειδοποιεί για νέα κακοκαιρία με χιόνια,

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί ότι περιμένουμε νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας από την Πέμπτη 17 Μαρτίου, καθώς αναμένονται χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Ειδικότερα  η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Στο μεταίχμιο δυο εποχών η χώρα αυτή την εβδομάδα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Όπως είχα αναφέρει και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αισθητή, πρόσκαιρη θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στα ηπειρωτικά στους 13 με 15 και τοπικά στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου!

Από την Πέμπτη όμως πρώτα στα βόρεια και κυρίως το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ξαναπέσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα συνοδεία χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλό υψόμετρο.. Αγριεμένος ο φετινός Μάρτης.. Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Καιρός σήμερα 14 Μαρτίου

Για τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα παραθαλάσσια και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Δυτικής Πελοποννήσου, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται στο Κεντρικό Ιόνιο. Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 5 βαθμούς), -1 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 9 βαθμούς), 0 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 9 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 4 έως 10 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό Ιόνιο και στον Πατραϊκό Κόλπο μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Τοπικά παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και χαμηλές θερμοκρασίες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments