Lifestyle

Spice Girls: Η επίσημη επανένωση αναμένεται στο Φεστιβάλ Glastonbury

Spice Girls: Η επίσημη επανένωση αναμένεται στο Φεστιβάλ Glastonbury
Spice Girls: Ένα δυναμικό φινάλε από τα πέντε it girls των ‘90s στο Pyramid Stage.

Επί σκηνής αναμένεται να συναντηθούν για μια μοναδική εμφάνιση και τα πέντε μέλη του μουσικού συγκροτήματος Spice Girls. Η επανένωση των Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm και Geri Halliwell, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Φεστιβάλ Glastonbury, με τα it girls των ‘90s να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους στο Pyramid Stage.

Παρά τις αρχικές συζητήσεις για μια guest εμφάνιση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το ερχόμενο καλοκαίρι, οι stars φαίνεται ότι συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν μια παγκόσμια περιοδεία, δίνοντας ένα μοναδικό φινάλε στο βρετανικό μουσικό φεστιβάλ το 2023.

Η τελική ιδέα προσανατολίζεται ότι η περιοδεία θα ξεκινήσει το 2023 και θα ολοκληρωθεί στο Glastonbury

Οι έκτακτες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, σε συνδυασμό με την απροθυμία της Geri Halliwell να βρεθεί ξανά on stage με το υπόλοιπο group, καθυστέρησαν την διοργάνωση της συναυλίας του γυναικείου συγκροτήματος. Ωστόσο, οι δυσκολίες αυτές έχουν πλέον δρομολογηθεί, με τις κυρίες του “Wannabe” να ετοιμάζονται για το επετειακό reunion.

“Υπήρξαν αρκετά εμπόδια στο δρόμο για την τελική συμφωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά την Geri, αλλά το σχέδιο εξακολουθεί να είναι ότι η παγκόσμια περιοδεία των κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο. Η τελική ιδέα προσανατολίζεται ότι η περιοδεία θα ξεκινήσει το 2023 και θα ολοκληρωθεί στο Glastonbury” ανέφερε χαρακτηριστικά κοντινή πηγή του συγκροτήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments