Αθλητισμός

Η ομάδα που θέλει διακαώς τον Σαλάχ

Η ομάδα που θέλει διακαώς τον Σαλάχ
Με τη μεταγραφή του Νορβηγού να δυσκολεύει λόγω Σίτι και Ρεάλ, οι Καταλανοί στρέφονται στην περίπτωση του Αιγύπτιου φορ της Λίβερπουλ.

Για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν εργάζονται στην Μπαρτσελόνα, που στοχεύουν πρωτίστως σε ποιοτικές προσθήκες από την αγορά των ελεύθερων όπως ο Κεσιέ της Μίλαν και οι Κρίστενσεν και Αθπιλικουέτα της Τσέλσι.

https://youtu.be/7zRSqKZNJdA

Παρόλα αυτά, οι Καταλανοί επιθυμούν μία πολύ δυνατή κίνηση για την επιθετική τους γραμμή. Τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ έκανε λόγο για πρόθεση να δαπανηθούν 250 εκατ. (για μεταγραφή, μισθούς και προμήθειες) για τον Έρλινγκι Χάαλαντ.

Με τις Ρεάλ και Σίτι, όμως, να είναι πιο έντονα στο κόλπο για τον Νορβηγό, οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μο Σαλάχ, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

O 29χρονος Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τους «reds» έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα, γεγονός που ερμηνεύεται ως πρόθεση του παίκτη να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments