Αθλητισμός

Πρίφτης: “Ντροπή για όλους μας”

Πρίφτης: “Ντροπή για όλους μας”

Πηγή Φωτογραφίας: eurohoops

Απογοητευμένος ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι «ο τρόπος με τον οποίο εμφανιστήκαμε στην πρώτη περίοδο του αγώνα ήταν ντροπιαστικός για όλους μας».

Είναι πολλές οι φετινές πίκρες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αυτή της Πέμπτης, απέναντι στο Ολυμπιακό (73-101) που έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση και λιγότερο με το σκορ, ήταν η μεγαλύτερη.

Δικαιολογημένα, ο Δημήτρης Πρίφτης που ήδη έχει “καταπιεί” αρκετές θλιβερές βραδιές στην Ευρώπη αναλαμβάνοντας πάντα, πρώτος απ  όλους την ευθύνη για τις αποτυχίες, έδειξε, με μια δήλωση 18 λέξεων ότι η εικόνα των “πράσινων” έπιασε πάτο!

“Σε αυτό το παιχνίδι είναι ντροπή το πώς εμφανιστήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όλοι μας. Μόνο αυτό, τίποτε άλλο“, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού που δεν είχε διάθεση και κουράγιο να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη πανωλεθρία της ομάδας του.

Σε διάφορες ερωτήσεις που ακολούθησαν για την επόμενη μέρα του “τριφυλλιού” , ο προπονητής του ΠΑΟ παραδέχτηκε  ότι” υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να πούμε. αλλά όλα αυτά θα πούμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια”.

Ο Πρίφτης συνεχίζει ν  απολαμβάνει τη στήριξη των Αλβέρτη-Διαμαντίδη. Το “ταμείο” θα γίνει στο τέλος της περιόδου και σαφώς η τύχη της ομάδας στο πρωτάθλημα θα κρίνει την παραμονή του στο “τιμόνι” της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments