Lifestyle

Scarlett Johansson: Παραδέχτηκε πως αν γνώριζε πιο παλιά τον σύζυγό της δεν θα έκανε σχέση μαζί του

Scarlett Johansson: Παραδέχτηκε πως αν γνώριζε πιο παλιά τον σύζυγό της δεν θα έκανε σχέση μαζί του

Πηγή Φωτογραφίας: pinterest.com

Scarlett Johansson: Η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θα επέλεγε τον Colin Jost ως σύντροφο, όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία.

Τι κι αν η Scarlett Johansson και ο Colin Jost είναι σήμερα παντρεμένοι, έχοντας αποκτήσει πριν από λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί του όταν ήταν στο σχολείο. Η πρωταγωνίστρια της Marvel, που πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας, δικής της σειράς skincare προϊόντων, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Drew Barrymore, όπου συζήτησαν για τη σχέση του ζευγαριού.

Τότε ήταν που η παρουσιάστρια αποκάλυψε μία φωτογραφία του συζύγου της Johansson από το σχολείο, όπου ο κωμικός είχε το κλασσικό κούρεμα καπελάκι, που όλα τα παιδιά των ’90s επέλεγαν. Στην ερώτηση, λοιπόν, αν η έφηβη Scarlett θα έβγαινε ποτέ μαζί του, η ίδια απάντησε “αποκλείεται”.

“Δε νομίζω. Αρχικά ο αδερφός μου είχε το ίδιο κούρεμα κατά τη διάρκεια των ’90s – και τα δυο αδέρφια μου για την ακρίβεια. Απλά όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση”, δήλωσε, ενώ την ίδια στιγμή ξέσπασε σε γέλια, κάνοντας την ερώτηση, “ποιος αποφάσισε πως αυτό το κούρεμα ήταν στιλάτο;”.

Η Johansson και ο Jost αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, εξαιτίας του κορονοϊού, το ζευγάρι είχε μία περιορισμένη λίστα καλεσμένων, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ούτε μια γαμήλια φωτογραφία τους. Με την ίδια λογική κινήθηκαν και για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, την οποία επιβεβαίωσαν έναν μήνα πριν έρθει στον κόσμο, ο γιος τους, Cosmo. Η Johansson έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, την 7χρονη Rose, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauriac.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments